×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Όλο και πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Ρώσοι


Τάσος Βουγιουκλίδης

Όλο και πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Ρώσοι


Οι Ρώσοι αθλητές λίγες εβδομάδες νωρίτερα έβλεπαν την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο να μοιάζει άπιαστο όνειρο. Όχι πια.

Οι Ρώσοι αθλητές και αθλήτριες που έχουν βλέψεις για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2021 πλέον βλέπουν την όλη κατάσταση με πολύ περισσότερη αισιοδοξία.  Σε σχέση με ότι ίσχυε λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Αυτό διότι όλα φαίνεται να δρομολογούνται μετά την παραίτηση του επικεφαλή  της Ρωσικής Ομοσπονδίας στίβου Γιεβγκένι Ρουτσένκο. Σε συνδυασμό φυσικά με  την έντονη δραστηριοποίηση του υπουργού αθλητισμού της Ρωσίας Όλεγκ Ματίτσιν.

Ο Ματίτσιν φέρεται πως θα κάνει πράξη την υπόσχεση του να πληρώσει το πρόστιμο που έχει επιβάλλει η World Athletics στην Ρωσική ομοσπονδία στίβου για παραβίαση των κανόνων ντόπινγκ. Έτσι λοιπόν αν εν τέλει καταβληθεί το ποσό των 10.000.000 δολαρίων. Τότε κατά πάσα πιθανότητα( αν τηρηθούν και οι επιπλέον όροι που έχουν τεθεί από την W.A.). Θα δοθεί η δυνατότητα στους Ρώσους να αγωνιστούν έστω και ως ανεξάρτητοι τόσο στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα