ΣΤΙΒΟΣ

Όλο το γκρουπ του Σταύρου Καρρέ στο Πανελλήνιο ανωμάλου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου θα τρέξουν οι Αναστασία Μαρινάκου, Ειρήνη Μιχαλά, Καλλιόπη Σκαρπέτη, Θεοφανία Μπάλλα, Νικολέτα Κυνατίδου και Μαρία Κάσσου.
Όλο το γκρουπ του Σταύρου Καρρέ στο Πανελλήνιο ανωμάλου

Άρωμα γυναίκας θα έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου τέλη του μήνα στα Τρίκαλα σε ό,τι αφορά το γκρουπ αθλητών του Σταύρου Καρρέ.

Ο Έλληνας προπονητής, που προέρχεται από μία επέμβαση που έκανε, γυμνάζει τους αθλητές του κυρίως, στον Πανελλήνιο Γ.Σ. και έχουν ως πρώτο στόχο το εθνικό πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που θα γίνει την επόμενη Κυριακή στην Πηγή Τρικάλων.

Οι έξι αθλήτριες που προπονούνται με τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Η Αναστασία Μαρινάκου, η οποία θέλει να διεκδικήσει τη νίκη και το «εισιτήριο» πρόκρισης που θα την στείλει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Δουβλίνο στις 6 Δεκεμβρίου. Ακόμη Ειρήνη-Ρία Μιχαλά, που έκανε δυναμική επιστροφή και είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου, που έγινε παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Ακόμη θα τρέξουν η Θεοφανία Μπάλλα που έκανε φέτος στα 5.000μ. 17.26.50 και στα 10.000μ. 36.53.28, η Καλλιόπη Σκαρπέτη που έκλεισε τη σεζόν με 17.36.82 το πεντάρι και 36.17.44 στα 10.000μ. που ήταν δεύτερη επίδοση στην Ελλάδα, πίσω από το 35.23.87 της Γκλόριας Πριβιλέτζιο. Πριβιλέτζιο και Σκαρπέτη είχαν σημειώσει τις επιδόσεις στο Πανελλήνιο. Η νεαρή Μαρία Κάσσου που έτρεξε σε 17.44.58 και εντάχθηκε πρόσφατα στο γκρουπ. Τέλος, θα αγωνιστεί και η Νικολέτα Κυνατίδου που έκανε το 2021 4.36.66 στα 1.500μ.

Στους άνδρες τώρα από το γκρουπ θα αγωνιστούν ο Παναγιώτης Καραΐσκος, ο Γιώργος Σταμούλης, ο Γιώργος Μίνο και ο Πέτρος Παπαϊωάννου. Ερωτηματικό είναι ο Κώστας Γκελαούζος που προετοιμάζεται για το μαραθώνιο και ενδέχεται να μπει τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Βαλένθια.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όλο το γκρουπ του Σταύρου Καρρέ στο Πανελλήνιο ανωμάλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.