Αγώνας συνθέτων Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθθηκε η πρώτη μέρα!

Ολοκληρώθηκαν χτες Μεγάλη Τετάρτη 28/4, οι αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων που έγιναν στο  βοηθητικό γήπεδο του Καυτατζογλείου στάδιου της Θεσσαλονίκης και το δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου αντίστοιχα Η Σοφία Υφαντίδου,  επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση της, την τελευταία πενταετία. Η έμπειρη αθλήτρια ολοκλήρωσε το διήμερο της δράσης, στους Αγώνες Συνθέτων στη Θεσσαλονίκη, με 5.783...

Ολοκληρώθηκαν χτες Μεγάλη Τετάρτη 28/4, οι αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων που έγιναν στο  βοηθητικό γήπεδο του Καυτατζογλείου στάδιου της Θεσσαλονίκης και το δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου αντίστοιχα

Η Σοφία Υφαντίδου,  επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση της, την τελευταία πενταετία.

Η έμπειρη αθλήτρια ολοκλήρωσε το διήμερο της δράσης, στους Αγώνες Συνθέτων στη Θεσσαλονίκη, με 5.783 β. και σε περίπου ένα μήνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα επιδιώξει να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ορισμένα από τα επιμέρους αγωνίσματα στα οποία δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, ώστε να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από 5.900 βαθμούς. Η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου,  ήταν δεύτερη με 4.926 β. και η Ευδοξία Κουρέτση,  τρίτη με 4.348 βαθμούς.

Ο Άγγελος – Τζανής Ανδρέογλου,  επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση την προσπάθεια του στο 10αθλο των Ανδρών. Ο αθλητής από την Δράμα συγκέντρωσε 7.158 β. κι έδειξε πως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα μπορέσει να βελτιώσει το ατομικό του 7.385 βαθμούς και παράλληλα να διεκδικήσει θέση στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 (όριο 7.300). Στη δεύτερη θέση του αγωνίσματος βρέθηκε ο Μιχάλης Κιάφας  με 6.630 β. και στην τρίτη ο Κώστας Λογδανίδης με 6.353 βαθμούς.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, μετά το Σχηματάρι βρέθηκε και στη Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών των Συνθέτων Αγωνισμάτων. Η νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ,  φροντίζει είναι παρούσα σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, προκειμένου να δει από κοντά όχι μόνο την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών μας, αλλά και τα όποια προβλήματα υπάρχουν και ζητούν άμεσα επίλυση.

Τα αποτελέσματα

Αγωνιστική δράση υπήρξε και στο Σχηματάρι, το οποίο φιλοξένησε τους αγώνες του Νοτίου Ομίλου, που οδηγούνταν προς αναβολή, καθώς δεν ήταν δυνατό να διεξαχθούν στον Άγιο Κοσμά.

Σχηματάρι Βαθμολογίες Α/Γ

Σχηματάρι Βαθμολογίες Α/Γ Κ18

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο