ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο Ημιμαραθωνίου: Η Ασημακοπούλου πρωταθλήτρια στις γυναίκες!

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου, κυριάρχησε στην κατηγορία των γυναικών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου δρόμου. Τερματίζοντας στην 1η θέση. Η Κατερίνα Ασημακοπούλου, επέστρεψε φέτος στην κορυφή της μεγαλύτερης εγχώριας διοργάνωσης. Αποδεικνύοντας, πως η περσινή δεύτερη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση, ήταν μια κακή παρένθεση στην πλούσια καριέρα της. Η 38χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, επέστρεψε τα τελευταία χρόνια στην αγωνιστική...
Πανελλήνιο Ημιμαραθωνίου: Η Ασημακοπούλου πρωταθλήτρια στις γυναίκες!

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου, κυριάρχησε στην κατηγορία των γυναικών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου δρόμου. Τερματίζοντας στην 1η θέση.

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου, επέστρεψε φέτος στην κορυφή της μεγαλύτερης εγχώριας διοργάνωσης. Αποδεικνύοντας, πως η περσινή δεύτερη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση, ήταν μια κακή παρένθεση στην πλούσια καριέρα της.

Η 38χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, επέστρεψε τα τελευταία χρόνια στην αγωνιστική δράση με στόχο να διεκδικήσει καλές επιδόσεις στον μαραθώνιο. Η αθλήτρια του Νίκου Πολιά, τερμάτισε σήμερα σε 1.19.20 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Ενώ, άφησε πίσω της την Μοσχούλα Μανούσου Παρασκευοπούλου  με 1.20.18, την αθλήτρια που προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η τριάδα των νικητριών έκλεισε με την Παναγιώτα Βλαχάκη , που τερμάτισε σε 1:24:42.

Η πρώτη οκτάδα:

Ασημακοπούλου   1.19.20
Μανούσου Παρασκευοπούλου   1.20.18
Βλαχάκη   1.24.42
Δημάκη   1.26.33
Τσεκίνη   1.27.46
Μποσκοπούλου  1.29.27
Αμπντελ Σαλάμ Οικονο   1.31.47
Δήμου   1.32.33

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλήνιο Ημιμαραθωνίου: Η Ασημακοπούλου πρωταθλήτρια στις γυναίκες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.