ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο κλειστού: Φοβερός Μουζενίδης, πρωταθλητής Ελλάδος με ατομικό!

Φοβερός ήταν ο Οδυσσέας Μουζενίδης στον τελικό της σφαιροβολίας, όπου με καλύτερη  βολή στα 19.74, έκανε απολύτο ατομικό ρεκόρ(είχε 19.46 στον ανοιχτό και 19.19 στον κλειστό) για να πάρει την 1η θέση. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανός να κάνει ακόμα καλύτερες βολές στο μέλλον. Ο Μουζενίδης,...
Πανελλήνιο κλειστού: Φοβερός Μουζενίδης, πρωταθλητής Ελλάδος με ατομικό!

Φοβερός ήταν ο Οδυσσέας Μουζενίδης στον τελικό της σφαιροβολίας, όπου με καλύτερη  βολή στα 19.74, έκανε απολύτο ατομικό ρεκόρ(είχε 19.46 στον ανοιχτό και 19.19 στον κλειστό) για να πάρει την 1η θέση.

Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανός να κάνει ακόμα καλύτερες βολές στο μέλλον. Ο Μουζενίδης, ξεκίνησε με 19.09, συνέχισε με 19.38, για να κάνει άκυρη στην 3η του προσπάθεια όπως και στην τέταρτη. Στην πέμπτη έκανε το 19.74 και στην 6η και τελευταία έστειλε την σφαίρα στα 19.42.

Με το 19.74, ο Μουζενίδης έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23 του Μπέργκεν. Για την ιστορία δεύτερος στον σημερινό αγώνα ήταν ο Κυριάκος Ζώτος  με  19.49 και τρίτος ο Τάσος Λατιφλάρι που έκανε 18.67 και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλήνιο κλειστού: Φοβερός Μουζενίδης, πρωταθλητής Ελλάδος με ατομικό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.