Αλλαγές στο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, προέκυψαν μετά την τελική επεξεργασία των συμμετοχών

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, προέκυψαν μετά την τελική επεξεργασία των συμμετοχών.

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, προέκυψαν μετά την τελική επεξεργασία των συμμετοχών.

Όπως έγινε γνωστό, απευθείας τελικός θα γίνει στη Σφυροβολία Ανδρών και τον Ακοντισμό Γυναικών, δύο αγωνίσματα της πρώτης ημέρας του προγράμματος. Στο πρόγραμμα της Κυριακής, χωρίς τη διαδικασία του προκριματικού, θα διεξαχθούν τα εξής αγωνίσματα: Σφυροβολία Γυναικών, Επί κοντώ Ανδρών, Ύψος Ανδρών, Σφαιροβολία Γυναικών.

Ο προκριματικός στο επί κοντώ των γυναικών θα γίνει στις 10 το πρωί του Σαββάτου, αντί για 09.00, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος. Τέλος ο προκριματικός στον ακοντισμό ανδρών θα γίνει σε δύο γκρουπ στις 10.30 και 11.30 (τα ονόματα θα ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα).

Το νέο πρόγραμμα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ