ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16: Άρωμα Euro 2004 στον Άγιο Κοσμά

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά διεξάγεται το κυρίως πιάτο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16, που φιλοξενεί τους περισσότερους Ομίλους.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16: Άρωμα Euro 2004 στον Άγιο Κοσμά

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά διεξάγεται το κυρίως πιάτο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16, που φιλοξενεί τους περισσότερους Ομίλους.

Στις εξέδρες βρίσκονται πολλοί γονείς που έχουν έρθει να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Ανάμεσά τους και δύο μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πρόσφεραν μοναδικές στιγμές το 2004 με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές του «Euro 2004» Αντώνης Νικοπολίδης και Άγγελος Μπασινάς έχουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον Στίβο. Η κόρη του πρώτου ζήτησε και θα τρέξει 150μ. και 4×80μ. στον Όμιλο Πειραιά- Κρήτης, ενώ και του δεύτερου είναι σπρίντερ και έτρεξε στα 80μ. και την σκυτάλη.

Επίσης, τους αγώνες και τις προσπάθειες των παιδιών τους είδαν και το διάσημο ζευγάρι του παλιού άσου του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς με τη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη.

Παλιοί πρωταθλητές του στίβου έχουν τα παιδιά τους στον στίβου και βρέθηκαν στις εξέδρες του Αγίου Κοσμά, ο Ευγένιος Παπαδόπουλος με την Εύη Νεσούδη, ο Σταμάτης Μάγος, ο Νίκος Γεντέκος, ο Μιχάλης Μανουηλίδης, ενώ η κόρη του γιατρού του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα αγωνίστηκε στην σκυταλοδρομία 4×200μ.

Ν’ αναφέρουμε ότι στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ολοκληρώθηκε η η δράση της δεύτερης ημέρας του 4ου Ομίλου για τα σωματεία της Αθήνας,  των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδες  και της Λέσβου.

Το πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας περιλάμβανε αγωνίσματα των συνθέτων καθώς και του βάδην, ενώ το κυρίως πρόγραμμα ολοκληρώθηκε το απόγευμα.

Δείτε τα αποτελέσματα

4ος όμιλος αποτελέσματα 2ης ημέρας

Σύνθετα

Βάδην

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης έγινε το Σάββατο η πρώτη ημέρα των αγώνων, για τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας.

2ος όμιλος αποτελέσματα 1ης ημέρας

Στην Πάτρα έγινε η πρώτη ημέρα του τρίτου ομίλου, που αφορά σωματεία από την Πελοπόννησο την Ήπειρο και την Κέρκυρα.

Ο Δημήτρης Αντωνάτος (ΓΕ Κεφαλληνίας) ξεχώρισε με την παρουσία του στην πρώτη ημέρα των αγώνων, αφού έστειλε τη σφαίρα στα 20,10μ. και βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην ηλικία του, που ανήκε στον Οδυσσέα Μουζενίδη με 19,34μ., αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο νεαρός στη διάρκεια της σεζόν είχε στείλει τη σφαίρα των Κ18  στα 17,23 μέτρα, επίδοση εξίσου εντυπωσιακή για την ηλικία του.

3ος όμιλος αποτελέσμα 1ης ημέρας

Φωτογραφία αρχείου

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ