ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20: Έστειλε μήνυμα εν όψει Ευρωπαϊκού η Εμμανουηλίδου

Νέα μεγάλη εμφάνιση από την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στη διοργάνωση που γίνεται στη Θεσσαλονίκη.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20: Έστειλε μήνυμα εν όψει Ευρωπαϊκού η Εμμανουηλίδου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20: Νέα μεγάλη εμφάνιση από την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στη διοργάνωση που γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20: Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε σε 23.72 (2,9) στα 200μ. και ο ευνοϊκός άνεμος της στέρησε ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Το ουσιώδες, όμως, είναι ότι η αθλήτρια έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20.

H ανάρτηση του ΣΕΓΑΣ: «Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία Κ20 έχει καταφέρει να αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες μονάδες του ελληνικού στίβου, όχι μόνο χάρη στα αποτελέσματα που σημειώνει, αλλά λόγω της γενικότερης βελτίωσης της στον τρόπο που αγωνίζεται.

Η νεαρή, στη δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, έτρεξε τα 200μ. σε 23.72 (2,9) και έχασε ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ, λόγω του ανέμου που ήταν πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ακόμη κι έτσι όμως, η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, την βελτίωση της σε επίπεδο τεχνικής, αλλά και τη σταθερότητα της, που είναι το ζητούμενο.

Η Εμμανουηλίδου όπως και πέρυσι έτσι και φέτος έκανε το νταμπλ.

Στη δεύτερη θέση των 200μ. ήταν η Αναστασία Καρελά (Ολυμπιάδα Πάτρας) με 24.95 και στην τρίτη η Κυριακή Συρανίδου (ΔΙΑΣ Ολυμπιακού Χωριού) με 25.28».

 

Διαβάστε επίσης:

Η Άννα Χατζηπουργάνη έκανε ντεμπούτο με διπλό όριο!

Κρήτη: Από τι πέθανε η 29χρονη Γαλλίδα Βιολέτ Γκιγκανό

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>