Ένα από τα «προπύργια» της Αναγέννησης είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά ετοιμάζεται να υποστεί και εκεί άλλη μια βαριά ήττα, όπως έγινε στην Κρήτη.

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο τέλος του μήνα και η πλευρά της αντιπολίτευσης και από εκεί που προέρχεται η υποψήφια πρόεδρος Τασούλα Κελεσίδου, δεν μπορεί να βρει ούτε υποψήφιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η “Αναγέννηση” βρήκε μόλις 3 υποψήφιους για τις εκλογές, όταν η πλευρά που αντιπροσωπεύεται ουσιαστικά από την ΑΚΑΣ, την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ έχει 9 υποψήφιους.

Μια εξέλιξη που δείχνει πόσο συμπαγή είναι η πλευρά της Σοφίας Σακοράφα και της στήριξης που έχει από τα σωματεία, μια πλειοψηφική στήριξη που φάνηκε και από τις «φανφάρες» διάφορων ΜΜΕ που μίλαγαν για μεγάλη νίκη στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης που μετατράπηκε σε συντριβή τους.

Ν’ αναφέρουμε ότι στις εκλογές υποψήφιοι για την προεδρία είναι ο νυν πρόεδρος Τάσος Τομπούλης και ο Γιάννης Ποδιώτης. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 30 Ιουνίου.