ΣΤΙΒΟΣ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αργυρός ο Προδρόμου στο μήκος

Το 11ο μετάλλιο στη χώρα μας χάρισε ο Θανάσης Προδρόμου στην Ελλάδα, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αργυρός ο Προδρόμου στο μήκος

Ο Θανάσης Προδρόμου πανηγύρισε το αργυρό μετάλλιο στον στίβο και στο μήκος και στην κατηγορία Τ20. Το άλμα του στα 7,17 μ. ήταν η δεύτερη καλύτερη επίδοση στον τελικό.

Μάλιστα αυτό του άλμα στην πέμπτη του προσπάθεια ήταν η καλύτερή του επίδοση και σημείωσε ατομικό ρεκόρ.

Ο Μαλαισιανός Λατίφ Ρόμλι ήταν το μεγάλο φαβορί και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κάνοντας άλμα στα 7,45μ., απειλώντας το παγκόσμιο ρεκόρ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αργυρός ο Προδρόμου στο μήκος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ