ΣΤΙΒΟΣ

Παρουσία Ελλήνων τεχνικών τα σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Το πρώτο σεμινάριο ακοντισμού στο Κουορτάνε θα παρακολουθήσει ο προπονητής Γιώργος Μποτσκαριώβ που θα έχει μαζί του την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 του αγωνίσματος Ελίνα Τζένγκο.
Παρουσία Ελλήνων τεχνικών τα σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε το προηγούμενο διάστημα μια σειρά από προπονητικά σεμινάρια, που θα γίνουν μέσα στο μήνα Νοέμβριο.

Στόχος της ΕΑ να μεταφέρει προπονητική γνώση σε τεχνικούς σε όλη την Ευρώπη και μέσα από την κοινή τους συνύπαρξη να βοηθήσει στην εξέλιξη των προπονητικών μοντέλων. Η Ομοσπονδία, θέλοντας να δώσει επιπλέον εφόδια στους προπονητές της, επιβεβαίωσε ήδη τη συμμετοχή τεχνικών σε δύο σεμινάρια, σε ένα του ακοντισμού και σε ένα των κάθετων αλμάτων. Στο σεμινάριο στον ακοντισμό, το οποίο θα γίνει στην πόλη της Φινλανδίας, Κουορτάνε από τις 5 έως τις 6 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει ο προπονητής Γιώργος Μποτσκαριώβ, έχοντας μαζί του την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο αγώνισμα, Ελίνα Τζένγκο. 

Λίγες ημέρες αργότερα, στην Κολονία της Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για το ύψος και το επί κοντώ. Παρόντες σε αυτό θα είναι ο Μανώλης Καραγιάννης, ο Σάββας Κεφαλίδης και ο προπονητής του ύψους, Θεόδωρος Δόσης.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.