ΠΑΣΟΚ: Ο Θανάσης Ζαννιάς συγχαίρει τους Έλληνες Αθλητές για τις επιτυχίες τους σε Ρώμη και Μόναχο

Με μεγάλη επιτυχία εκπροσώπησαν τη χώρα μας οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Μονάχου και Ρώμης.

ΠΑΣΟΚ: Τα συγχαρητήριά του στους Έλληνες αθλητές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του Μονάχου και της Ρώμης, έστειλε ο Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Ζαννιάς.

Ο Μίλτος Τέντογλου με σπουδαία επίδοση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο και διατήρησε τον τίτλο του με άλμα στα 8,52μ..

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε μία πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022 και τα 35 χλμ. βάδην κατακτώντας με την αξία της το χρυσό μετάλλιο.

Ο Απόστολος Χρήστου σε ένα συγκλονιστικό τελικό στα 50μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, νίκησε μέσα στην έδρα του τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Ιταλό Τόμας Τσεκόν και πήρε το χρυσό.

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, με μία εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Παράλληλα, ειδική αναφορά έγινε και στους υπόλοιπους αθλητές που σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες και κατέκτησαν μετάλλια.

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ