Sportime

Πάτρα 2025: Δύναμη, στρατηγική και μεγάλοι νικητές στο φινάλε του Πανελλήνιου Κ18

Πρωταθλητής στους άνδρες ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, στις γυναίκες ο ΑΟ Φιλοθέης.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Πάτρα 2025: Δύναμη, στρατηγική και μεγάλοι νικητές στο φινάλε του Πανελλήνιου Κ18
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η τελευταία μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 στην Πάτρα έφερε δυνατές κούρσες, ανατροπές και προσωπικά ρεκόρ. Η Ιωάννα Σταματοπούλου, με εντυπωσιακό έλεγχο ρυθμού στα 3.000 μ., άντεξε στην αιφνιδιαστική επίθεση της Κατσούλη και με «σπριντ» στα τελευταία μέτρα σφράγισε τη νίκη σε 9.53.93, κατακτώντας το δεύτερο της χρυσό.

Στους άνδρες, ο Αλέξανδρος Σταυρόπουλος απέδειξε ξανά την κλάση του. Με δυνατό ανέβασμα 280 μ. πριν τον τερματισμό, ξεπέρασε τον Αντώνη Ζαμπέλη και κατέκτησε και αυτός το δεύτερο του χρυσό, με 8.46.62.

Στα τεχνικά, η Αναστασία Ανδρεάδη «καθάρισε» τη σφαίρα με 16.91 μ. από την πρώτη προσπάθεια, ενώ ο Μαγουλιώτης στο μήκος κέρδισε τη μάχη της… τελευταίας προσπάθειας με 7.05 μ. και καλύτερο δεύτερο άλμα.

Ο Καλογερόπουλος έκανε την ανατροπή στο ακόντιο με 60.58 μ., ενώ στο επί κοντώ, η Ρόδος πανηγύρισε με τον Καραγκούνη στα 4.50 μ. Δυνατές μάχες και στις σκυταλοδρομίες, με τον Πελασγό ΑΣ Λάρισας να κυριαρχεί και στα δύο 4Χ400 μ.

Πρωταθλητής στους άνδρες ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, στις γυναίκες ο ΑΟ Φιλοθέης.

Διαβάστε επίσης:

Ρεκόρ, πάθος και νέα πρόσωπα στην Πάτρα – Λάμψη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα