Προετοιμάζονται στην Κύπρο Υφαντίδου και Δόση!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Προετοιμάζονται στην Κύπρο Υφαντίδου και Δόση!


Κοινή χειμερινή προετοιμασία για το 2021 επέλεξαν να πραγματοποιήσουν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Σοφία Υφαντίδου και Παναγιώτα Δόση.

Η επταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου και η νεαρή αθλήτρια του ύψους Παναγιώτα Δόση, μαζί με τους προπονητές τους Κυριάκο Μηνά και Θοδωρή Δόση αντίστοιχα, βρίσκονται στην γειτονική χώρα και γυμνάζονται στην Λευκωσία και το αθλητικό κέντρο του ΓΣΠ, στα πλαίσια της φετινής χειμερινής τους προετοιμασίας.

Η 19χρονη  Παναγιώτα Δόση, έχει ως κύριο στόχο για την φετινή χρονιά την συμμετοχή και διάκριση της στο Ευρωπαϊκό  πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας κάτω των 23ων ετών που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 8-11  Ιουλίου στην πόλη Μπέργκεν της Νορβηγίας.

Από την άλλη η 36χρονη πλέον Σοφία Υφαντίδου, η οποία βρίσκεται στην δύση της καριέρας της και διανύει της τελευταίες χρονιές μιας λαμπρής πορείας στον πρωταθλητισμό, προετοιμάζεται φέτος για τον απόλυτο στόχο, που δεν είναι άλλος φυσικά από την συμμετοχή της στους τρίτους ολυμπιακούς αγώνες της καριέρας της, αυτούς του Τόκιο, μετά από το Λονδίνο το 2012 και το Ρίο το 2016 που προηγήθηκαν.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους για φέτος, όμως έχουν και οι δύο μεγάλες προσδοκίες για την αγωνιστική σεζόν του 2021 και ευελπιστούν η προετοιμασία τους στην Κύπρο και το ζεστό κλίμα που επικρατεί αυτήν την εποχή εκεί να τις βοηθήσει να βγάλουν προπόνηση και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμες την κατάλληλη στιγμή.

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras