Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στην πρώτη τους συνάντηση που πραγματοποιήθηκε και δια ζώσης και διαδικτυακά.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη έκανε παρουσίαση του καταστατικού, το οποίο αφού διαμορφωθεί από προτάσεις των αθλητών θα υπογραφεί και θα αποτελέσει το επίσημο έγγραφο Ίδρυσης του Συλλόγου Αθλητών.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στην πρώτη τους συνάντηση που πραγματοποιήθηκε και δια ζώσης και διαδικτυακά.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη, εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ είχε κάνει όλες τις ετοιμασίες για αυτή τη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και στην αίθουσα του «Ηλία Μισαηλίδη» στο δεύτερο όροφο. Ταυτόχρονα μέσω της πλατφόρμας zoom είχαν συνδεθεί διαδικτυακά και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές.

Η συμμετοχή ήταν παραπάνω από ικανοποιητική, δείχνοντας το ενδιαφέρον των αθλητών να εμπλακούν ενεργά πια, μέσω του συλλόγου τους.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη είχε ετοιμάσει, μέσω δικηγόρου, το καταστατικό, το οποίο παρουσίασε και έγινε συζήτηση και μετά από προτάσεις και αλλαγές θα πάει για την τελική του μορφή. Θα είναι αυτό που θα υπογραφεί άμεσα και θα αποτελέσει την επίσημη ίδρυση του συλλόγου αθλητών. Θα υπάρχει κανονικά  το πενταμελές διοικητικό συμβούλιο, με τους αναπληρωματικούς και την εξελεγκτική επιτροπή και θα υπάρχει και εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, που ως γνωστόν έχει δικαίωμα ψήφου.

Πέρα από αυτά οι Έλληνες πρωταθλητές μίλησαν για όσα τους απασχολούν και ήταν ένα θετικό βήμα, καθώς ο σύλλογος αθλητών είναι απαραίτητος και μπορεί να βοηθήσει ώστε να επιλύονται μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ν’ αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες αθλητές που μετείχαν ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Κώστας Φιλιππίδης και πολλοί άλλοι ακόμη πρωταθλητές, όπως η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Τατιάνα Γκούσιν, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος κ.α.

 

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο