ΣΤΙΒΟΣ

Ραφαέλα Σπανουδάκη: Πρεμιέρα στα Βεργώτεια στις 15/5

Τα Βεργώτεια, απέχουν μόλις 4 ημέρες από την διεξαγωγή τους. Στο συγκεκριμένο μίτινγκ, έχουν προγραμματίσει να αγωνιστούν αρκετοί Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλήτριες. Μεταξύ αυτών και η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η πρωταθλήτρια των σπριντ, άφησε το διασυλλογικό πρωτάθλημα και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην φετινή θερινή σεζόν το ερχόμενο Σάββατο στο διεθνές μίτινγκ “Βεργώτεια” που...
Ραφαέλα Σπανουδάκη: Πρεμιέρα στα Βεργώτεια στις 15/5

Τα Βεργώτεια, απέχουν μόλις 4 ημέρες από την διεξαγωγή τους. Στο συγκεκριμένο μίτινγκ, έχουν προγραμματίσει να αγωνιστούν αρκετοί Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλήτριες. Μεταξύ αυτών και η Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Η πρωταθλήτρια των σπριντ, άφησε το διασυλλογικό πρωτάθλημα και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην φετινή θερινή σεζόν το ερχόμενο Σάββατο στο διεθνές μίτινγκ “Βεργώτεια” που θα λάβει χώρα στο δημοτικό στάδιο της Κεφαλλονιάς.

Η Σπανουδάκη, θα κάνει ξεμούδιασμα στον αγώνα αυτόν, θέλωντας με αυτόν τον τρόπο να χαλαρώσει από την αρκετή προπόνηση που έχει βγάλει από το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου  στο Τορούν της Πολωνίας και έπειτα.

Τα “Βεργώτεια” θα βοηθήσουν την αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη, έτσι ώστε να αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον ρυθμό της μέσα από τους αγώνες.  Η Σπανουδάκη, επιθυμεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στις 19 Ιουνίου, όταν θα γίνει ουσιαστικά ο πρώτος αγώνας-στόχος για την ίδια. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων. Στην συνέχεια της σεζόν βεβαίως, υπάρχει και ο μεγαλύτερος στόχος που δεν είναι άλλος από τους ολυμπιακούς αγώνες.

Στην Κεφαλλονιά, η Σπανουδάκη, έχει δηλωθεί για να αγωνιστεί στα 100μ. Ενώ, αναφορικά με το αγωνιστικό της πρόγραμμα την σεζόν του 2021, αναμένεται να λάβει μέρος, στο Βαλκανικό, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και σε τέσσερις ακόμα αγώνες στο εξωτερικό από τους οποίους ακόμα περιμένει απάντηση.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.