Ρεκόρ η Περισίδου, πρωτιά για Δουβαλίδη και Τσιάμη


Sportime Team

Ρεκόρ η Περισίδου, πρωτιά για Δουβαλίδη και Τσιάμη


Τους πόνους φαίνεται πως ξεπέρασε η Ελισάβετ Περισίδου η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 100 μ. εμπ. με 13.04 (-0,6) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Στάρα Ζαγόρτα, βελτιώνοντας το φετινό ατομικό της ρεκόρ.

Για μεγάλο διάστημα στη θερινή σεζόν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναγκάστηκε να κάνει προπόνηση και αγώνες με έντονο πόνο. Αυτό φαίνεται πως άλλαξε, όμως, την τελευταία εβδομάδα και ύστερα από αγωγή που της έδωσε ο γιατρός της ομοσπονδίας Διονύσης Χίσσας.

Η 26χρονη βελτίωσε σήμερα (21/07) το ατομικό της ρεκόρ, στη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στη Στάρα Ζαγόρτα, αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 100 μ. εμπ. με 13.04 (-0,6). Η Πεσιρίδου πριν λίγες εβδομάδες είχε πετύχει 13.08, ενώ πλέον έχει κάθε λόγο να σκέφτεται χρόνους κάτω από τα 13.00 και παράλληλα να μια καλή πορεία στο Βερολίνο.

Ο Κώστας Δουβαλίδης ήταν ο νικητής στα 110 μ. εμπ. με 13.63 σε μια κούρσα, όπου δεν είχε τον κατάλληλο ανταγωνισμό για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο. Ο Δημήτης Τσιάμης πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ακόμη μετάλλιο από Βαλκανικό Πρωτάθλημα, αφού ήταν πρώτος στον σημερινό αγώνα με 16,67 μ., σε μία ακόμη σταθερή του εμφάνιση στη σεζόν. Ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος αγωνίστηκε για τη χώρα μας στο επί κοντώ και είχε καλύτερο άλμα στα 5,20 μέτρα.

Η Σταματία Σκαρβέλη μπορεί να ξεκίνησε την πορεία της ως σφαιροβόλος, ωστόσο τα αποτελέσματα των τελευταίων μηνών δείχνουν πως η σφυροβολία είναι το αγώνισμα που της ταιριάζει. Η αθλήτρια πραγματοποίησε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση και με 68,48 μ. κατέλαβε την τρίτη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και πλέον σκέφτεται τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Παράλληλα η 23χρονη πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας της, πίσω από το 69,10 μ. που είναι το ατομικό της ρεκόρ

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras