ΣΤΙΒΟΣ

Ρενό Λαβιλενί: Φέρτε του τον Ντουπλάντις!

Φοβερά και τρομερά πράγματα έκανε για μια ακόμη φορά φέτος, ο Ρενό Λαβιλενί. Ο Γάλλος, στο παραδοσιακό μίτινγκ που διοργανώνει ο ίδιος στο Κλερμόν-Φεράν πήδηξε 6.06. Ο Ρενό Λαβιλενί με το 6.06, έκανε την δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο, πίσω από το 6.10 του Ντουπλάντις και επιβεβαίωσε την ημιάγρια κατάσταση στην οποία βρίσκεται...
Ρενό Λαβιλενί: Φέρτε του τον Ντουπλάντις!

Φοβερά και τρομερά πράγματα έκανε για μια ακόμη φορά φέτος, ο Ρενό Λαβιλενί. Ο Γάλλος, στο παραδοσιακό μίτινγκ που διοργανώνει ο ίδιος στο Κλερμόν-Φεράν πήδηξε 6.06.

Ο Ρενό Λαβιλενί με το 6.06, έκανε την δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο, πίσω από το 6.10 του Ντουπλάντις και επιβεβαίωσε την ημιάγρια κατάσταση στην οποία βρίσκεται -καθ όλη την διάρκεια της σεζόν του κλειστού στίβου-, ενόψει βεβαίως της μεγάλης διοργάνωσης του χειμώνα, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τορούν της Πολωνίας που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γάλλος επικοντιστής διανύει την καλύτερη χρονιά της αθλητικής του καριέρας έπειτα από 7 ολόκληρα χρόνια. όταν το 2914 είχε σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ του Σεργκέι Μπούμπκα σε μίτινγκ στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας πηδώντας 6.16.

Το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ στα πλαίσια του επερχόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπως καταλαβαίνετε το περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία, μιας και θα δούμε δυο τεράστιους αθλητές, να μάχονται για το χρυσό μετάλλιο. Μάλιστα είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε και από τους δύο επιδόσεις ψηλότερα τόσο από το 6.06 όσο και από το 6.10.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρενό Λαβιλενί: Φέρτε του τον Ντουπλάντις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.