×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ρενό Λαβιλενί: Πρωταθλητής Γαλλίας με φετινό ρεκόρ!


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Ρενό Λαβιλενί: Πρωταθλητής Γαλλίας με φετινό ρεκόρ!. Ο Ρενό Λαβιλενί, συνεχίζει τους αγώνες.


Ο Ρενό Λαβιλενί, συνεχίζει τους αγώνες. Αυτή την φορά αγωνίστηκε στο εθνικό πρωτάθλημα της Γαλλίας. Το οποίο και κέρδισε για 18η φορά.

Ο Γάλλος επικοντιστής ανακηρύχθηκε για 18η φορά στην αθλητική του καριέρα πρωταθλητής Γαλλίας. Ένα αν μη τι άλλο αξιοπρόσεκτο επίτευγμα. Το σημαντικότερο όμως για τον Ρενό Λαβιλενί, είναι το ότι κατάφερε να κάνει φετινό ρεκόρ. Αφού πέρασε πάνω από τα 5.80(είχε 5.74 από το μίτινγκ της Οστράβα την προηγούμενη Τρίτη).Ο Γάλλος κορυφαίος πρωταθλητής, θα ψάξει κάτι ακόμα καλύτερο από το φετινό 5.80  στον τελευταίο αγώνα στον οποίο πρόκειται να αγωνιστεί για το 2020 όπου θα είναι το  Ντάιαμοντ Λίγκ της Ρώμης. Που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε πέντε ημέρες από σήμερα. Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, με δεδομένο πως ο Λαβιλενί ταλαιπωρήθηκε για ακόμα μια χρονιά φέτος από τραυματισμούς και πως υπήρξε σχεδόν τρίμηνη διακοπή κανονικών προπονήσεων λόγω της πανδημίας. (Προπονούνταν όσο μπορούσε  στην αυλή του όπου έχει διάδρομο και στρώμα άλματος επί κοντώ). Το γεγονός πως -μέχρι τώρα- έχει φετινό ρεκόρ 5.80. Όντας πλέον 34ων χρονών. Δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί θετικό.

Δείτε το πετυχημένο άλμα του Λαβιλενί στα 5.80:

https://twitter.com/i/status/1304844308412018691

 

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα