Σάρωσαν οι... Τσελίμο στο Μπολζάνο!

Ο Όσκαρ Τσελίμο και η Μάργκαρετ Τσελίμο- Κιπκεμπόι ήταν οι δύο μεγάλοι νικητές στον αγώνα αποστάσεων που διεξήχθη στο Μπολζάνο της Ιταλίας. Ένας αθλητής και μια αθλήτρια με το ίδιο επώνυμο ήταν αυτοί που επικράτησαν στον τελευταίο αγώνα αποστάσεων για το 2020 που διεξήχθη χτες 31/12 στην πόλη Μπολζάνο της Ιταλίας. Δίνοντας έτσι μια θετική...

Ο Όσκαρ Τσελίμο και η Μάργκαρετ Τσελίμο- Κιπκεμπόι ήταν οι δύο μεγάλοι νικητές στον αγώνα αποστάσεων που διεξήχθη στο Μπολζάνο της Ιταλίας.

Ένας αθλητής και μια αθλήτρια με το ίδιο επώνυμο ήταν αυτοί που επικράτησαν στον τελευταίο αγώνα αποστάσεων για το 2020 που διεξήχθη χτες 31/12 στην πόλη Μπολζάνο της Ιταλίας. Δίνοντας έτσι μια θετική χροιά στο κλείσιμο μιας κατά γενική ομολογία κακής χρονιάς. όπως αυτή μας πέρασε.

Ο αθλητής από την Ουγκάντα Όσκαρ Τσελίμο ήταν ο θριαμβευτής στα 5χλμ τερματίζοντας σε χρόνο 13:17, αφήνοντας δεύτερο τον Βέλγο Ρόμπιν Χένριξ, ο οποίος κατάφερε μάλιστα με το 13:19 που έκανε να σημειώσει νέο ρεκόρ Βελγίου. Ενώ, ήταν και πολύ κοντά στο 13:18 που είναι και το Ευρωπαϊκό ρεκόρ. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Μαροκινός Αμπεντελάατι Ιγκουιντέρ με 13:20. ίδιο χρόνο σημείωσε αγωνιζόμενος μέσα στην έδρα του και ο 4ος αθλητής, ο Ιταλός  Γεμάν Κρίμπα. Μάλιστα, το 13:20 του Κρίμπα αποτελεί νέο εθνικό ρεκόρ.

Από την άλλη πλευρά στο αγώνισμα των 10 χλμ των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η  αθλήτρια από την Κένυα Μάργκαρετ Τσελίμο-Κιπκεμπόι.  Η οποία κατάφερε εν τέλει δια πυρρός και σιδηρού  να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού σημειώνοντας 30:42. Δεύτερη ήταν η συμπατριώτισσα της Ντορκάς Ντουιτόεκ με 30:43 και τρίτη η επίσης Κενυάτισσα Νόρα Τζέρουτ η οποία τερμάτισε σε χρόνο 30:43

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο