ΣΤΙΒΟΣ

Συνάντηση του ΣΕΓΑΣ με τη διοίκηση του ΣΕΦ για τους αγώνες κλειστού στίβου

Στόχος του ΣΕΓΑΣ είναι η διεξαγωγή ικανοποιητικού αριθμού αγώνων για να βοηθηθούν οι αθλητές ενόψει των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα.
Συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΕΦ είχε την Τετάρτη αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ με θέμα τη διεξαγωγή αγώνων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΕΦ είχε την Τετάρτη αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ με θέμα τη διεξαγωγή αγώνων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο διευθυντής αγώνων, Ανδρέας Γκόγκας και ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του ΣΕΦ τόσο για τη χρήση του σταδίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όσο και για τις ημερίδες που θα διεξαχθούν. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τόσο η ημερομηνία του Πρωταθλήματος, όσο και των Ημερίδων.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να διοργανώσει στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ικανοποιητικό αριθμό αγώνων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες αθλητών και αθλητριών ενόψει των υποχρεώσεων τους με την Εθνική ομάδα.

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ