×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σκάνδαλο Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Πριμοδοτεί η ΕΡΤ τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό Οικονόμου;


Γεράσιμος Μανωλίδης

Σκάνδαλο Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Πριμοδοτεί η ΕΡΤ τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό Οικονόμου;


Η σημερινή αποκάλυψη του Sportime φέρνει στην επιφάνεια τον περίεργο (sic) ρόλο που φέρεται να παίζει η δημόσια τηλεόραση στις επερχόμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Η εταιρεία που έλαβε μισό εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ, είναι ίδιων συμφερόντων με site που στηρίζει την Αναγέννηση του Βασίλη Οικονόμου με αρωγό το Λευτέρη Αυγενάκη. Ένα site που στηρίζει ευθέως την υποψηφιότητα Οικονόμου και την 11μελη συντονιστική επιτροπή που αποτελεί το όργανο προετοιμασίας της παράταξης «Αναγέννηση» για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ βρίσκεται μεταξύ άλλων ο Γιάννης Νικολάου , αδερφός του φερόμενου ως διαχειριστή του site Θανάση Νικολάου.

Μάιος 2020: Δημιουργείται η «Αναγέννηση» με τον Βασίλη Οικονόμου

ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Νέα Δημοκρατία. Βουλευτής με όλα προαναφερθέντα κόμματα ο Βασίλης Οικονόμου που ηγείται του συνδυασμού «Αναγέννησης» για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Εν ενεργεία μέλος της Βουλής, ο άλλοτε αθλητής του τριπλούν. Σε επίπεδο εφήβων. Γρήγορα τον κέρδισε η πολιτική και άλλαξε δρόμο, αφήνοντας τον αθλητισμό ως χόμπι.

Ιούλιος 2020: «Κονδύλι» μισού εκατομμυρίου σε περίοδο πανδημίας!

Με τη μορφή του κατεπειγόντως, η πρόταση για παραγωγή 85 εκπομπών για την παρουσίαση της ελληνικής ομάδας που θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 από την εταιρεία που αναφέραμε, γίνεται αποδεκτή από την ΕΡΤ! Κόστος για κάθε επεισόδιο 5,700 ευρώ. Συνολικό κόστος παραγωγής, 485 χιλιάδες ευρώ. Έγινε κάποιος διαγωνισμός για την ανάληψη; Επιλέχθηκε η οικονομικότερη προσφορά; Επικοινωνήθηκε επαρκώς προς όλους τους πιθανούς ενδιαφερόμενους; Για ποιο λόγο η ΕΡΤ με τον επαρκή αριθμό εργαζομένων να αποταθεί σε εξωτερική παραγωγή για μια απλή παρουσίαση της Ολυμπιακής αποστολής;

Παρακάτω το σχετικό έγγραφο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Sportime

Συμπτώσεις ή μη, το χρονικό πλαίσιο που δόθηκε η συγκεκριμένη επιχορήγηση και το ύψος που φτάνει το ποσό για μια τέτοια παραγωγή εκθέτουν τους εμπλεκόμενους.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα