×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σκάνδαλο Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Το ΚΙΝΑΛ τα χώνει στον Αυγενάκη με αφορμή τις αποκαλύψεις του Sportime


Μαρία Καλτσίδη

Σκάνδαλο Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Το ΚΙΝΑΛ τα χώνει στον Αυγενάκη με αφορμή τις αποκαλύψεις του Sportime


Σε κυρίαρχο θέμα στην πολιτική σκηνή της χώρας εξελίσσονται οι αποκαλύψεις του Sportime για την επιδότηση της ΕΡΤ προς τους ανθρώπους που στηρίζουν την αλλαγή τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Αυτή τη φορά ο Τομέας Αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με συνεχείς ανακοινώσεις, επί ένα χρόνο, ο Τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας ακόμη και την απομάκρυνση του από την Κυβέρνηση.

Μετά τις συνεχείς αιφνιδιαστικές και αποσπασματικές διατάξεις, που έφερνε σε άσχετα νομοσχέδια και ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων, με την έγκριση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεπέρασε κάθε όριο με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την έγκριτη αθλητική εφημερίδα Sportime.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αποκαλύψεις του Sportime πρωταγωνιστούν στο πολιτικό σκηνικό , ακομα και στα social media

Στόχος η άλωση, η κομματική χειραγώγηση των Αθλητικών Ομοσπονδιών και η προβολή του.

Χρηματοδοτεί με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, μέσω της ΕΡΤ, ιστοσελίδα ασήμαντης εμβέλειας με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, η οποία τον προβάλει με προκλητικό τρόπο.

Στέλεχος της χρηματοδοτούμενης από την ΕΡΤ ιστοσελίδας εμπλέκεται στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Το «ποτήρι ξεχείλισε», δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τη διαπλοκή.

Δεν έχουν ανάγκη οι μεγάλοι αθλητές μας με τα λεφτά του Ελληνικού λαού να προβληθούν, με πρόφαση την προβολή της Ολυμπιακής Ομάδας για οικονομικό όφελος ασήμαντης ιστοσελίδας.

Οι νίκες τους προβάλλουν την πατρίδα μας και ανήκουν σε αυτούς.

Ας δώσει τα χρήματα στους αθλητές η ΕΡΤ, για την Ολυμπιακή Προετοιμασία τους, αντί να τα «σπρώχνει» στη νοσηρή προσωπική προβολή του Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως δηλώνει παντού ο Λευτέρης Αυγενάκης εκτελεί εντολές του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ας πάρει θέση ο Πρωθυπουργός εάν συμφωνεί με τα λεγόμενα του και τις πράξεις του ή ας τον αποπέμψει από την Κυβέρνηση.

Ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα προς τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Στέλιο Πέτσα υπέβαλε χθες ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.