ΣΤΙΒΟΣ

Στα Τρίκαλα 31 Οκτώβρη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου (Προκήρυξη)

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν σταλεί στον ΣΕΓΑΣ μέχρι τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.
Στα Τρίκαλα 31 Οκτώβρη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου (Προκήρυξη)

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στο Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές», Πηγής Τρικάλων.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους για την επόμενη χρονιά.

Θα είναι και ένας δυνατός αγώνας, καθώς θα αποτελέσει και κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος, τόσο στους Βαλκανικούς Αγώνες ανωμάλου δρόμου που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 6 Νοεμβρίου στο Πλοϊέστι της Ρουμανίας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που είναι να διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου στο Δουβλίνο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον ΣΕΓΑΣ με email το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Η προκήρυξη, το υγειονομικό πρωτόκολλο  και τα έντυπα συμμετοχής

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στα Τρίκαλα 31 Οκτώβρη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου (Προκήρυξη)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.