Ένα από τα προτερήματα που πιστώνονται στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, είναι αν μη τι άλλο η αμέριστη προσήλωσή της στον στίβο.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα θα βρίσκεται από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, συλλόγους και τη διοίκηση του Καυτανζόγλειου Σταδίου.

Ένα από τα προτερήματα που πιστώνονται στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, είναι αν μη τι άλλο η αμέριστη προσήλωσή της στον στίβο.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της είναι αεικίνητη! Έχει συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία.

Παρά το γεγονός ότι έχει αυξημένα καθήκοντα λόγω της θέσης της αντιπροέδρου της Βουλής, δεν άφησε καθόλου τη μεγάλη της αγάπη, όπως αποδεικνύεται και τώρα, τον στίβο. Πολλές φορές μάλιστα, θα μπορούσε κάλλιστα σε κάποιες εκδηλώσεις να ήταν απούσα, λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων και να έπαιρνε άλλος τη θέση της. Άλλωστε μία από τις ενέργειές της, που άφησε μόνο θετικά σχόλια, ήταν πως τον περασμένο Αύγουστο υποδέχθηκε όλη την ελληνική αποστολή από το Τόκιο. Για μερικές ημέρες πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Δίπλα στον στίβο, που μπορεί να θεωρείται δεδομένο λόγω θέσης, αλλά σίγουρα πολλοί δεν θα το έκαναν στο μέγεθος που η ίδια το πράττει. Και αυτό έχει αφήσει μόνο θετικές εντυπώσεις.

Και οι επισκέψεις και περιοδείες της προέδρου της Ομοσπονδίας Στίβου δεν σταματούν. Την Τρίτη μέχρι αργά το βράδυ βρίσκονταν στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ. Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. Την Πέμπτη θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για μια σειρά σημαντικών συναντήσεων. Συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ. και τον γενικό διευθυντή του ΣΕΓΑΣ Σωτήρη Κυρανάκο, η Σοφία Σακοράφα θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζερβό. Ακολούθως θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς, με συλλόγους της περιοχής για να δει και τους προπονητές, αλλά και το κέντρο υψηλό αθλητισμού. Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα έχει συνάντηση και με την πρόεδρο Καλυψώ Γούλα.

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο