Στυλιάνα Ιωαννίδου: Στην Τζόρτζια μαζί με Νικολάου!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Στυλιάνα Ιωαννίδου: Στην Τζόρτζια μαζί με Νικολάου!


Η Στυλιάνα Ιωαννίδου,  αθλήτρια του ύψους, η οποία σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 17 της χρόνια θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι. Μαζί με τον Γρηγόρη Νικολάου. Με προορισμό το πανεπιστήμιο της Τζόρτζια.

Η Στυλιάννα Ιωαννίδου, είναι κάτοχος του ρεκόρ Κύπρου  για την κατηγορία κάτω των 18 ετών. Καθώς έχει  1.84. Επίδοση την οποία σημείωσε τον περασμένο Αύγουστο. Από την άλλη, ο αθλητής του τριπλούν Γρηγόρης Νικολάου, είναι 18 ετών. έχει 15.56 στον ανοιχτό στίβο και 15.53 που αποτελεί και  παγκύπριο ρεκόρ εφήβων στον κλειστό στίβο.

Επικεφαλής προπονητής του πανεπιστήμιου της Τζόρτζια στο τμήμα του στίβου είναι ο επίσης Κύπριος Πέτρος Κυπριανού. Ο οποίος με ανάρτηση του στα social media έγραψε:

“Η πρώτη φορά που επιτέλους αθλητής κι αθλήτρια από την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα θα μας έρθουν του χρόνου με υποτροφία στην ομάδα μας! Είναι μεγάλη η χαρά μου αλλά και προσωπική ευθύνη. Καταρχάς θα ήταν παράλογο να μην ευχαριστήσω τον άνθρωπο που ανέβασε την Κύπρια Υψιστρια σε τόσο ψηλό επίπεδο για τα κυπριακά δεδομένα! 1.84μ είναι μεγάλη επίδοση και μόνο ένας coach ο Γιώργος Αποστολίδηςξέρει να το κάνει τόσο συχνά από τότε που ήμουν αθλητής στον ΓΣΟ. Μεγάλος προπονητής, φοβερός άνθρωπος και πάνω από όλα μάγκας και πολύ αγαπητός. Από πρωταθλητές όπως ο μεγάλος Κυριάκος Ιωάννου μέχρι την Στυλιανα ο κ. Γιώργος είναι παράδειγμα ότι ξέρει να βγάζει πρωταθλητές από το μηδέν. Θέλω προσωπικά να τον ευχαριστήσω γιατί ξέρω ότι η δουλειά μου θα είναι πολύ εύκολη με την Στυλιανα! Να σαι καλά coach και να ξέρεις ότι θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων. Είσαι επίσημα μέλος της αθλητικής μας οικογένειας εδώ!! Go Dawgs”!

 


Sportime Extras