ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Στην Κύπρο προετοιμασία η Σοφία Υφαντίδου- 6 έπταθλα πριν από το τέλος εποχής!

Η Σοφία Υφαντίδου έχει σαν στόχο να μετάσχει σε έξι αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων τη νέα σεζόν.
Στίβος: Στην Κύπρο προετοιμασία η Σοφία Υφαντίδου- 6 έπταθλα πριν από το τέλος εποχής!

Η Σοφία Υφαντίδου έχει πάρει απόφαση να τα δώσει όλα τη νέα σεζόν, να ευχαριστηθεί τη συμμετοχή της στο έπταθλο πριν κρεμάσει τα σπάικ της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει την προετοιμασία της στην παγωμένη Βέροια. Φυσικά με τον προπονητή της Κυριάκο Μηνά έχουν συνηθίζει να γυμνάζονται υπό αυτές τις συνθήκες. Πάντως, μπορεί να συνεχίζουν στην Ημαθία τις προπονήσεις, αλλά από το νέος έτος έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προπονήσεων στην Κύπρο.

«Προγραμματίζουμε να πάμε στην Κύπρο στις 21 Ιανουαρίου. Θα κάνουμε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο του ΓΣΠ μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου. Δεν έχουμε βάλει στα σχέδιά μας αγώνες στον κλειστό. Θα επικεντρωθούμε για τον ανοιχτό», λέει στο Sportime η πρωταθλήτρια του επτάθλου.

«Θέλω να ευχαριστηθώ τη νέα χρονιά. Να τα δώσω όλα και να πάρω μέρος σε σημαντικούς αγώνες στο έπταθλο. Αν πάνε όλα καλά ο πρώτος μου αγώνας θα είναι στην Ιταλία. Στο μίτινγκ συνθέτων που το 2022 «μετακομίζει» στο Γκροσέτο και θα διεξαχθεί 30 Απριλίου και 1 Μαΐου. Επίσης, θέλω μια καλή εμφάνιση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στους Βαλκανικούς Αγώνες. Θα αγωνιστώ και στο μίτινγκ Πορτάραθλον στη Νάξο. Από εκεί και πέρα θα περιμένω αν μπει στο έπταθλο στους Μεσογειακούς Αγώνες. Θα ήθελα να έχω και μια παρουσία εκεί», κατέληξε η αθλήτρια του ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας. Στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 στη Μερσίνη το έπταθλο είχε μπει στο πρόγραμμα και η Σοφία Υφαντίδου είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο. Το 2018 στην Ταραγόνα όμως δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.