Τατιάνα Γκούσιν: Ικανοποιητική πρεμιέρα με 1.80!

Για την Κρήτη αναχώρησε σήμερα Πέμπτη 1/4 το γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου έτσι ώστε να πραγματοποιήσει εκεί την θερινή του προετοιμασία. Η ομοσπονδιακή τεχνικός και οι 7 συνολικά αθλητές και αθλήτριες της, θα μείνουν στην Κρήτη για τον επόμενο μήνα όπου και θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής σεζόν του καλοκαιριού...

Για την Κρήτη αναχώρησε σήμερα Πέμπτη 1/4 το γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου έτσι ώστε να πραγματοποιήσει εκεί την θερινή του προετοιμασία.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός και οι 7 συνολικά αθλητές και αθλήτριες της, θα μείνουν στην Κρήτη για τον επόμενο μήνα όπου και θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής σεζόν του καλοκαιριού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Η επιλογή της Κρήτης από πλευράς Σιώμου, έγινε φυσικά, με γνώμονα το κλίμα που επικρατεί στο νησί και τις καιρικές συνθήκες όπου σίγουρα θα βοηθήσουν για να βγει με ευκολία ο όγκος προπόνησης.

Το γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου αποτελείται από τους: Ελισάβετ Πεσιρίδου, Τατιάνα Γκούσιν, Μαρία Βουκοβιτς(ύψος) Γεωργιάννα Ιωακειμίδου(ύψος) Αθηνά Ρέτζιου(ύψος) Ηλίας Τοτολίδης(εμπόδια) και Σοφία Ιωσηφίδου(εμπόδια)

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο