ΣΤΙΒΟΣ

Στις 12 Ιουνίου το Athens Sprint Men’s Gala

Το διεθνές μίτινγκ Athens Sprint Men’s Gala, που διεξάγεται στάδιο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα διεξαχθεί τη νέα χρονιά στις 12 Ιουνίου. Οι διοργανωτές του άλλαξαν την αρχική ημερομηνία, που ήταν 16 Ιουνίου, καθώς ήταν κοντά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που προγραμματίστηκε να γίνει 18-19 Ιουνίου στην Κραϊόβα. Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, όπου πρόεδρος είναι ο...
Στις 12 Ιουνίου το Athens Sprint Men’s Gala

Το διεθνές μίτινγκ Athens Sprint Men’s Gala, που διεξάγεται στάδιο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα διεξαχθεί τη νέα χρονιά στις 12 Ιουνίου.

Οι διοργανωτές του άλλαξαν την αρχική ημερομηνία, που ήταν 16 Ιουνίου, καθώς ήταν κοντά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που προγραμματίστηκε να γίνει 18-19 Ιουνίου στην Κραϊόβα.

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, όπου πρόεδρος είναι ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος διοργανώνουν τον αγώνα και συνεργάζεται στη διοργάνωσή του και ο πρωταθλητής στα σπριντ Παναγιώτης Τριβυζάς.

Φέτος το 1ο Athens Sprint Men’s Gala διεξήχθη στις 10 Ιουνίου στο στάδιο που βρίσκεται το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Του χρόνου μάλιστα, αναβαθμίζεται και από την κατηγορία «F» ανεβαίνει στην «Ε».

Στα αγωνίσματα που διεξάγονται θα προστεθούν τα 200μ. εμπόδια.

Στους φετινούς αγώνες ξεχώρισαν η νίκη του Γιάννη Νυφαντόπουλου στα 100μ. με 10.37, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κερδίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα. Επίσης, ο Ηλίας Τοτολίδης είχε τρέξει στα 110μ. εμπόδια σε 14.38 και είχε πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Είναι σημαντικό ν’ αναφερθεί πως για μίτινγκ που διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος, πήγε πολύ καλά στη βαθμολόγηση των μίτινγκ από την World Athletics, συγκεντρώνοντας 8.639β.

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ