Η Μαρίτα Αργυρού και ο Βασίλης Βλάχος ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη. Τώρα αναζητούν άλλο αγώνα στα τέλη Ιανουαρίου.

Η Μαρίτα Αργυρού έχει ως στόχο μια θέση στην εθνική ομάδα 4x400μ. για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Η Μαρίτα Αργυρού και ο Βασίλης Βλάχος ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη. Τώρα αναζητούν άλλο αγώνα στα τέλη Ιανουαρίου.

Οι δύο αθλητές του Ανδρέα Λιναρδάτου ήταν να ξεκινήσουν τους αγώνες τη χειμερινή περίοδο στα τέλη Γενάρη. Ο αγώνας στην ουγγρική πρωτεύουσα ήταν προγραμματισμένος για τις 29 Ιανουαρίου. «Δυστυχώς οι Ούγγροι άλλαξαν το γήπεδο για τον αγώνα. Θα είναι σε ένα μικρό στάδιο με τέσσερις διαδρόμους. Προτιμήσαμε να το ακυρώσουμε. Τώρα είμαστε σε αναζήτηση άλλου μίτινγκ προς τα τέλη του μήνα. Κοιτάζουμε αρχικά στη Σερβία. Περιμένουμε τι θα γίνει και με τους αγώνες στον Άγιο Κοσμά», λέει στο Sportime ο Ανδρέας Λιναρδάτος.

«Τόσο η Μαρίτα, όσο και ο Βασίλης είναι σε καλή κατάσταση. Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Όλες οι προπονήσεις γίνονται στον Άγιο Κοσμά. Στη Βουδαπέστη η Μαρίτα θα έτρεχε 200μ. και 400μ. και ο Βασίλης 60μ. και 200μ. Αν βρούμε άλλο αγώνα, θα μπουν στα ίδια αγωνίσματα. Στόχος η βελτίωση. Για τη Μαρίτα όμως ο μεγάλος στόχος είναι μια καλή κούρσα στα 400μ. Να διεκδικήσει μια θέση στην εθνική ομάδα 4×400μ. που μπορεί να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής.

Η Μαρίτα Αργυρού έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. 54.04 και στον κλειστό 57.16. Από την άλλη ο Βασίλης Βλάχος έχει ατομικά ρεκόρ 6.81 στα 60μ. και στον ανοιχτό 10.95 στα 100μ. και 21.79 στα 200μ.

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο