Ο Παναγιώτης Καραΐσκος με τον Κώστα Γκελαούζο αλλάζουν τα αρχικά τους σχέδια και δεν θα τρέξουν τον επόμενο μήνα στο Μαραθώνιο στη Σεβίλλη.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος με τον Κώστα Γκελαούζο σκέφτονται να ακυρώσουν την προγραμματισμένη προετοιμασία στην Κύπρο από 10 Γενάρη.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος με τον Κώστα Γκελαούζο αλλάζουν τα αρχικά τους σχέδια και δεν θα τρέξουν τον επόμενο μήνα στο Μαραθώνιο στη Σεβίλλη.

«Είναι πιστεύουμε νωρίς. Έχουμε μείνει πιο πίσω στο πρόγραμμα προπονήσεων και έχουμε μιλήσει και συμφωνήσει με τον Κώστα να μην τρέξουμε τον επόμενο μήνα στο Μαραθώνιο στη Σεβίλλη», λέει αρχικά στο Sportime ο Παναγιώτης Καραΐσκος.

«Προσωπικά άργησα να συνέλθω από τον κορονοϊό. Τον πέρασα δύσκολα, οπότε δεν έχω κάποιο άμεσο στόχο. Είμαι καλύτερα, έχω ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης. Πηγαίνω βήμα βήμα. Θα δω πως θα έχει βγει η προετοιμασία και μετά θα αποφασίσουμε για να τρέξω μαραθώνιο την άνοιξη», δηλώσει ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ.

«Στο πρόγραμμα έχω και τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Όπως είπα όμως προηγουμένως, βλέποντας και κάνοντας. Κανονικά ήταν στις 10 Ιανουαρίου να φύγουμε για την Κύπρο. Θα κάναμε περίπου τρεις εβδομάδες προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο στο ΓΣΠ στη Λευκωσία. Πιθανότατα θα το ακυρώσουμε. Θεωρούμε προτιμότερο με τον Κώστα να πάμε αργότερα. Θα δούμε όμως…», καταλήγει ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος ήταν από τους άτυχους του 2021. Είχε ολοκληρώσει την προετοιμασία του και λίγο πριν μπει στο Μαραθώνιο της Αθήνας, κώλυσε κορονοϊό με αποτέλεσμα να χάσει τη διοργάνωση.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο δρομέας του ΠΓΣ το 2019 είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου, ενώ έχει κερδίσει τρεις φορές, το 2019 και 2020 και το 2021 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου. Επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο στην Πηγή Τρικάλων ήταν δεύτερος.

 Δείτε και θυμηθείτε τη νίκη του Παναγιώτη Καραΐσκου στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

 

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ