στίβος: Από Σόφια και Βιέννη ξεκινάει η αγωνιστική δράση για τους Έλληνες πρωταθλητές

Τα διεθνή μίτινγκ σε Σόφια και Βιέννη την ερχόμενη εβδομάδα αποτελούν το επίκεντρο  για πολλούς Έλληνες πρωταθλητές. Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, είχε γίνει γνωστό πως Τριβυζάς, Βροντινός και Μυριανθόπουλος  θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο μίτινγκ της Σόφιας στην Βουλγαρία στις 16 Ιαμνουαρίου. Σε αυτούς προστέθηκαν ακόμα 2. Πρόκειται για την Κέλλυ Σαμάνη και...

Τα διεθνή μίτινγκ σε Σόφια και Βιέννη την ερχόμενη εβδομάδα αποτελούν το επίκεντρο  για πολλούς Έλληνες πρωταθλητές.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, είχε γίνει γνωστό πως Τριβυζάς, Βροντινός και Μυριανθόπουλος  θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο μίτινγκ της Σόφιας στην Βουλγαρία στις 16 Ιαμνουαρίου. Σε αυτούς προστέθηκαν ακόμα 2. Πρόκειται για την Κέλλυ Σαμάνη και την Μαρία Γάτου. Να θυμίσουμε πως η Σαμάνη με το 7.40 που είχε κάνει από πέρσι στο Βαλκανικό της Κωνσταντινούπολης έχει ήδη το όριο στα 60μ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τορούν. Μια ανάλογη επίδοση που θα της δώσει την δυνατότητα να ταξιδέψει και να αγωνιστεί στις αρχές Μαρτίου στην Πολωνία θα επιδιώξει και η Μαρία Γάτου. Η Σαμάνη έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. 7.34 και στα 60 μ. εμπ. 8.34, ενώ η Γάτου έχει διανύσει τα 60 μ. σε 7.29.

Στο Μίτινγκ στην Βιέννη στις 30 Ιανουαρίου, αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους για την φετινή χρονιά αναφορικά με τον κλειστό στίβο ακόμα τρεις. Ο λόγος για τον Ανδρέα Δημητράκη, τον Χρήστο Κοτίτσα αλλά και την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.

Ο Ανδρέας Δημητράκης για μία ακόμη χρονιά θέλει να έχει παρουσία στους αγώνες της χειμερινής δράσης και να τη συνδυάσει με συμμετοχή και μια καλή παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση. Ο κορυφαίος δρομέας των μεσαίων αποστάσεων θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει από νωρίς στη σεζόν καλές επιδόσεις στα 1.500 μ.,  προκειμένου να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ενώ,  Τόσο η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου όσο και ο χρήστον Κοτίτσας έχουν κάθε λόγο αμφότεροι  να σκέφτονται τα όρια στα 800 μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν.

 

 

 

 

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ