Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων στον Άγιο Κοσμά και το ΟΑΚΑ. Στόχος η διευκόλυνση των πρωταθλητών.

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των προπονητικών κέντρων σε Άγιο Κοσμά και ΟΑΚΑ θα διαμορφώσουν το νέο πλαίσιο λειτουργίας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων στον Άγιο Κοσμά και το ΟΑΚΑ. Στόχος η διευκόλυνση των πρωταθλητών.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες ομοσπονδιακών προπονητών και πρωταθλητών για τον τρόπο που κάνουν προπονήσεις. Στα δύο κέντρα συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι αθλητές να γυμναστούν όπως θέλουν. Επίσης, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι επικίνδυνο λόγω και της εξάπλωσης του Covid-19.

Έτσι, μετά και από εισηγήσεις προπονητών στον ΣΕΓΑΣ, αναμένεται το επόμενο διάστημα να μπει πρόγραμμα. Ένας από τους προπονητές που είχε θίξει το πρόβλημα με σχόλιό του στο Sportime, ήταν ο Μανώλης Καραγιάννης. 

Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου, σε συνεργασία με τους τομεάρχες έχουν διαμορφώσει ήδη το πρόγραμμα. Αναμένεται να δοθεί στους υπεύθυνους των κέντρων και να τεθεί σε ισχύ, σε συνεννόηση και με τις διοικήσεις. Τόσο του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Κοσμά (φωτό), όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας με τους προπονητές τους θα μπαίνουν σε ξεχωριστό ωράριο. Οι σύλλογοι με τους βετεράνους θα έχουν πρόσβαση διαφορετική ώρα.

 

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο