Αλλαγή αγωνιστικών πλάνων για την Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θ' αγωνιστεί στις 19 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ Κλερμόν- Φεράν.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ταλαιπωρείται από μία σύσπαση. Αμφίβολο αν θα ξεκινήσει τους αγώνες της από τις 3 Φεβρουαρίου στην Οστράβα.

Αλλαγή αγωνιστικών πλάνων για την Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θ’ αγωνιστεί στις 19 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ Κλερμόν- Φεράν.

Μετά και την εξέλιξη, με την απουσία της Χόλι Μπράντσο, η κορυφαία μας άλτρια αποφάσισε να κλείσει το μίτινγκ που διοργανώνει ο Ρενό Λαβιλενί.

Να θυμίσουμε ότι η Βρετανίδα «χάλκινη» ολυμπιονίκης θα χάσει τη σεζόν κλειστού. Λόγω τραυματισμού και μιας ίωσης.

Έναν μικρό τραυματισμό αντιμετωπίζει και η Νικόλ Κυριακοπούλου. «Μια σύσπαση με ταλαιπωρεί. Κάνω θεραπείες. Παράλληλα προπονούμαι, αλλά όχι με εντάσεις. Ελπίζω να το ξεπεράσω σύντομα. Όμως θέλω να είμαι τελείως καλά, για να μπω σε αγώνες. Έτσι, μπορεί να μην ξεκινήσω στις 3 Φεβρουαρίου από την Οστράβα. Να μπω πιο αργά. Πιθανότατα στις 17 Φεβρουαρίου στο Λιεβέν. Ακολουθεί ο αγώνας στο Κλερμόν- Φεράν. Ο στόχος δεν αλλάζει φυσικά. Είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι», λέει στο Sportime η όγδοη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Εδώ και ένα μήνα η ακύρωση του Μάντσεστερ, λόγω τσιγκουνιάς των διοργανωτών!

Φυσικά στο Μάντσεστερ δεν θα πάρει μέρος. Έχει ακυρώσει τη συμμετοχή της εδώ και περίπου ένα μήνα.

Μάλιστα, ο λόγος ήταν η «τσιγκουνιά» των διοργανωτών. Δεν πλήρωσαν διαμονή και διατροφή στον προπονητή της, Φώτη Στεφανή. Φυσικά, όπως συνηθίζεται, ούτε τα αεροπορικά εισιτήρια. Μέσα σε αυτά ούτε και τα τεστ για τον κορονοϊό. Ο συνδυασμός αυτός, ήταν που είχε οδηγήσει την Νικόλ Κυριακοπούλου να ακυρώσει το Μάντσεστερ. Ένα μίτινγκ που είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο. Οι διοργανωτές τόσο στο Μάντσεστερ, όσο και στο Μπέρμιγχαμ είχαν «επενδύσει» στην παρουσία της Χόλι Μπράντσο. Όμως τώρα η Βρετανίδα θα απουσιάζει.

 

 

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ