Η Ηλιάνα Κοροσίδου πέρασε μία ίωση και προσπαθεί να μπει και πάλι σε ρυθμούς για να προλάβει τους αγώνες. Θέλει να αγωνιστεί στη Λεϊρία.

Η Ηλιάνα Κοροσίδου ήταν 6η στη σφυροβολία στο περσινό Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Σπλιτ. Έχει ατομικό ρεκόρ 66,68μ.

Η Ηλιάνα Κοροσίδου πέρασε μία ίωση και προσπαθεί να μπει και πάλι σε ρυθμούς για να προλάβει τους αγώνες. Θέλει να αγωνιστεί στη Λεϊρία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αρρώστησε με αποτέλεσμα να μπει και στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες. Είναι καλύτερα τώρα, αλλά η ίωση αυτή την κράτησε πίσω στις προπονήσεις. Παράλληλα η κορυφαία σφυροβόλος διαβάζει, καθώς τις μένουν λίγα μαθήματα για να τελειώσει τη σχολή της στην Ιατρική στη Θεσσαλονίκη.

«Έχουμε μείνει λίγο πίσω. Η προετοιμασία μέχρι τώρα πήγαινε καλά για την Ηλιάνα. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις, με σκοπό να προλάβουμε τους πρώτους αγώνες. Θέλουμε να μπει στο χειμερινό ρίψεων στην Κρήτη, όπου θα γίνει και καμπ. Ο στόχος είναι να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία. Αν δεν προλάβει τους αγώνες, θα προετοιμαστούμε πια για τον ανοιχτό», λέει ο Κώστας Κοροσίδης. Είναι ο πατέρας και προπονητής της 27χρονης ρίπτριας.

Πέρσι έκλεισε τη σεζόν με 66,26μ. που έριξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα. Ήταν δεύτερη, πίσω από την Σταματία Σκαρβέλη. Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που είχε γίνει στο Σπλιτ ήταν 6η με 64,16μ. Έκτη ήταν και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Σμεντέρεβο με 62,44μ. Η αθλήτρια του Αίολου Μακεδονίας έχει ατομικό ρεκόρ 66,68μ.

Δείτε μια βολή της Ηλιάνας Κοροσίδου στα 66,13μ. που είχε ρίξει το 2015 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Ταλίν

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο