ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίτσελ Κρίερ… ετοίμασαν το προπονητήριό τους (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη με τον Μίτσελ Κρίερ αγόρασαν οικόπεδο στο Πάιν του Κολοράντο για το προπονητήριο και στον ίδιο χώρο να φτιάξουν και το σπίτι τους.
Στίβος: Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίτσελ Κρίερ… ετοίμασαν το προπονητήριό τους (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίτσελ Κρίερ κατασκεύασαν το δικό τους προπονητήριο στις ΗΠΑ. Ανέβασαν και ένα βίντεο με τις δικές τους εργασίες.

Ένα βίντεο «Φτιάχνοντας το δικό μας δρόμο στο βουνό και βάζοντας το δικό μας αγωγό», όπως έγραψαν χαρακτηριστικά.

Το e-sportime είχε γράψει τον περασμένο Οκτώβριο για τη νέα ζωή της ολυμπιονίκη του 2016 στο επί κοντώ. Μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ, μετακόμισαν στο Κολοράντο.

Η ίδια τότε σε μία ανάρτησή της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε γράψει. «Φέτος αυτή η περίοδος ξεκούρασης ήταν πολύ διαφορετική και όχι τόσο χαλαρωτική, αλλά για καλό λόγο που ελπίζω σύντομα να καταφέρω να μοιραστώ μαζί σας».

Τώρα το «μοιράζονται», καθώς οι εργασίες έχουν προχωρήσει.

Άφησαν το Οχάιο για το Ντένβερ. Έχουν νοικιάσει ένα σπίτι στο Πάιν του Κολοράντο, όπου επέβλεπαν τις εργασίες για ένα κλειστό προπονητήριο. Στον ίδιο χώρο αργότερα θέλουν να φτιάξουν και το σπίτι τους.

Παράλληλα, η 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, κάνει και προπονήσεις, έχοντας στο μυαλό της και τον κλειστό. Το σίγουρο είναι ότι ο μεγάλος της στόχος είναι το καλοκαίρι. Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δείτε ένα από τα βίντεο της σειράς… επεισοδίων που ανέβασαν με τις εργασίες κατασκευής του προπονητηρίου

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ