ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Η Νικόλ Κυριακοπούλου έκλεισε αγώνες σε Λιεβέν και Μπέρμιγχαμ

Η Νικόλ Κυριακοπούλου θ' αγωνιστεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Λιεβέν και 19 του ίδιου μήνα στο Μπέρμιγχαμ.
Στίβος: Η Νικόλ Κυριακοπούλου έκλεισε αγώνες σε Λιεβέν και Μπέρμιγχαμ

Σε δύο δυνατά μίτινγκ έκλεισε συμμετοχή η Νικόλ Κυριακοπούλου, στα πλαίσια προετοιμασίας της με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θ’ αγωνιστεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Λιεβέν και στις 19 του ίδιο μήνα στο Μπέρμιγχαμ.

«Ψάχνω αγώνες α’ κατηγορίας, καθώς είναι σημαντικό για το ράνκινγκ. Έκλεισα δύο τέτοιους στο Λιεβέν και στο Μπέρμιγχαμ. Είναι μετά τα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά ψάχνω και νωρίτερα. Θα ήθελα μετά τα μέσα Ιανουαρίου να πάρω μέρος σε μίτινγκ. Θα με βοηθήσουν με τον προπονητή μου να δούμε που βρισκόμαστε από τις προπονήσεις μας», δηλώνει στο Sportime η αθλήτρια του Κύπριου προπονητή Φώτη Στεφανή.

«Στις 15 Γενάρη είναι προγραμματισμένο το μίτινγκ επί κοντώ στο Μπορντό. Είναι μια περίπτωση που εξετάζω με το μάνατζέρ μου. Το επόμενο διάστημα θέλω να κλείσω την Οστράβα και ίσως ένα μίτινγκ στη Λιλ. Από εκεί και πέρα ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες είναι στη Ρουέν. Διεξάγεται 5 Μαρτίου και θέλω να αγωνιστώ και εκεί. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπως και οι Βαλκανικοί Αγώνες στον κλειστό έχουν χαμηλή βαθμολόγηση. Οπότε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα δεν θ’ αγωνιστώ. Ίσως όμως κατεβώ στο Πανελλήνιο», κατέληξε η 8η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού είναι προγραμματισμένο για τις 18-20 Μαρτίου στο Βελιγράδι. Ν’ αναφέρουμε ότι το όριο στο επί κοντώ γυναικών είναι 4,75μ. Οι θέσεις είναι 12.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Η Νικόλ Κυριακοπούλου έκλεισε αγώνες σε Λιεβέν και Μπέρμιγχαμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.