Όσοι δεν ξέρουν τον Κώστα Σταθελάκο, εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και φοβερός άνθρωπος. Ζει στην Κύπρο και γυμνάζει τον Παρέλλη.

Αγοράστηκε υλικό σε μειωμένη τιμή χάρη στον Κώστα Σταθελάκο, ο οποίος το απέστειλε με δικά του έξοδα από την Κύπρο στην Ελλάδα.

Όσοι δεν ξέρουν τον Κώστα Σταθελάκο, εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και φοβερός άνθρωπος. Ζει στην Κύπρο και γυμνάζει τον Παρέλλη.

Μπορεί να ζει στη Μεγαλόνησο και να γυμνάζει μεταξύ άλλων τον κορυφαίο αθλητή, τον δισκοβόλο Απόστολο Παρέλλη, αλλά έχει πάντα στο μυαλό του την Ελλάδα.

Το έχει δείξει πολλές φορές και με ενέργειές του πάντα με σκοπό να βοηθήσει τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Η Κύπρος αποτελεί τον κεντρικό προορισμό για προετοιμασία πολλών Ελλήνων αθλητών με τους προπονητές τους. Ανάμεσά τους και οι ομάδες των προπονητών ρίψεων, όπως ο Κωστής Παπαμαρκάκης, ο Γιώργος Μποτσκαριώβ και άλλοι. Μάλιστα, τον ερχόμενο Ιανουάριο θα βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία τόσο οι αθλητές του Παπαμαρκάκη με του Μποτσκαριώβ, όσο και ο Γιάννης Μπαρλής με τη Μαρία Μαγκούλια. Εκεί θα γίνει και  καλύτερη γνωριμία με τον Ορέστη Ντουσάκη, που ως γνωστόν μετακομίζει από τα Χανιά, στην Αθήνα.

Οι προπονητές λοιπόν, των ρίψεων χρησιμοποιούν όργανα που τους παρέχει ο Κώστας Σταθελάκος και όχι από τον ΚΟΕΑΣ.

Τον περασμένο Αύγουστο, λόγω προβλήματος που δεν επέτρεψε στον Χρήστο Παπαδόπουλο να ταξιδέψει στο Τόκιο, ο Κώστας Σταθελάκος ανέλαβε το κοουτσάρισμα της Χρυσούλας Αναγνωστοπούλου.

Τώρα ήρθε να προστεθεί άλλη μια πολύτιμη βοήθεια από τον Έλληνα τεχνικό.

Ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεννόηση με τον συντονιστή ρίψεων Χρήστο Παπαδόπουλο ήθελαν να αγοράσουν υλικό για τις ρίψεις. Στόχος να βοηθηθούν αθλητές που έχουν ελλείψεις. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε με τον Σταθελάκο και αγοράστηκε υλικό σχεδόν στο 1/3 της κανονικής τιμής. Και όχι μόνο αυτό. Ο Κώστας Σταθελάκος με δικά του έξοδα, θέλοντας να βοηθήσει, πήγε από τη Λευκωσία στη Λεμεσό, που είναι τα κεντρικά της εταιρείας. Ν’ αναφέρουμε ότι σημαντική ήταν και η βοήθεια του Απόστολου Παρέλλη, καθώς η εταιρεία είναι χορηγός του. Ο Σταθελάκος λοιπόν, από τη Λεμεσό φόρτωσε το υλικό και το έστειλε στην Αθήνα. Έτσι, πήραν υλικό στα Τρίκαλα, τα Χανιά και το ΟΑΚΑ, Υπάρχει διαθέσιμο και στην αποθήκη του προπονητηρίου του ΟΑΚΑ και θα δοθεί αν παραστεί ανάγκη. Ήταν ουσιαστικά ένα δώρο του Κώστα Σταθελάκου στους Έλληνες ρίπτες. Φυσικά αν κάποιος τον ρωτούσε δεν θα έλεγε πως έκανε αυτή την ενέργεια! Ο στίβος έχει ανάγκη και από άλλους σαν τον Κώστα Σταθελάκο!

Φωτογραφία: azsportsimages

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο