ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Η Ραφαέλα Σπανουδάκη τρέχει 7 Μαρτίου στο Βελιγράδι- Πρεμιέρα στην Οστράβα 3 Φεβρουαρίου

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη σεζόν στις 3 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στην Οστράβα.
Στίβος: Η Ραφαέλα Σπανουδάκη τρέχει 7 Μαρτίου στο Βελιγράδι- Πρεμιέρα στην Οστράβα 3 Φεβρουαρίου

Άρωμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού θα πάρει η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Έκλεισε να τρέξει στο Βελιγράδι στις 7 Μαρτίου στην Stark Arena.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει πρόσκληση από τους διοργανωτές. Θα είναι μια ευκαιρία να τρέξει στην πίστα και στο στάδιο που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Η διοργάνωση στην πρωτεύουσα της Σερβίας είναι προγραμματισμένη 18-20 Μαρτίου.

Η σπρίντερ του Κώστα Βογιατζάκη θα θέλει φυσικά νωρίτερα να έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στα πλαίσια καλύτερης προετοιμασίας της είχε προγραμματίσει να κάνει ντεμπούτο στη φετινή σεζόν στο μίτινγκ στο Παρίσι στις 22 Ιανουαρίου. Ο αγώνας αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε για τις 6 Μαρτίου. «Είναι καλός ο αγώνας στο Παρίσι. Όμως έχω πρόσκληση και στο Βελιγράδι στις 7 Μαρτίου. Επειδή θα γίνει στην Stark Arena, θα ήθελε να τρέξω εκεί Πάντως, μετά την ακύρωση στο Παρίσι, θα ξεκινήσω από τις 3 Φεβρουαρίου, αν πάνε όλα καλά, από την Οστράβα. Δύσκολο ταξίδι, αλλά θεωρώ απαραίτητο έναν τέτοιο αγώνα», λέει στο Sportime η Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Για την πόλη της Τσεχίας αναμένεται την προηγούμενη ημέρα να ταξιδέψει αεροπορικώς από την Αθήνα για τη Βιέννη. Από εκεί με πουλμανάκι των διοργανωτών θα πάει στην Οστράβα.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.