Η Σοφία Ιωσηφίδου έχει μπει από την αρχή δυνατά στην προετοιμασία της. Έχει θέσει ως πρώτο στόχο να μπει σε αγώνες στην περίοδο του κλειστού.

Η Σοφία Ιωσηφίδου κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια φέτος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κλειστού και ανοιχτού.

Η Σοφία Ιωσηφίδου έχει μπει από την αρχή δυνατά στην προετοιμασία της. Έχει θέσει ως πρώτο στόχο να μπει σε αγώνες στην περίοδο του κλειστού.

Η αθλήτρια που γυμνάζεται με την Ιωάννα Σιώμου είναι σε θέση να κυνηγήσει μια καλή επίδοση στα 60μ. εμπόδια. «Η προετοιμασία με την Σοφία πάει καλά. Έχει τη δυνατότητα να κάνει μια καλή επίδοση στον κλειστό. Θα της δώσει μία επιπλέον ώθηση εν όψει του ανοιχτού το καλοκαίρι», λέει στο Sportime η ομοσπονδιακή προπονήτρια. «Αν πάνε όλα καλά θα μπει σε αγώνες τον Φεβρουάριο. Στις ημερίδες στο ΣΕΦ και θέλω να είναι σε καλή κατάσταση και να κυνηγήσει τη διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού», κατέληξε η συντονίστρια ταχυτήτων και εμποδίων του ΣΕΓΑΣ.

Η Σοφία Ιωσηφίδου έχει τη δυνατότητα να κερδίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Μη ξεχνάμε πως η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που γυμνάζονται μαζί στο ίδιο γκρουπ, έχει μπει πιο αργά στην προετοιμασία της. Είναι αμφίβολο σε τι κατάσταση θα είναι στον κλειστό τη νέα σεζόν. Επίσης, η Κέλλυ Σαμάνη έχει ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά της. Τέλος η Αναΐς Καραγιάννη κάνει προσπάθεια να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό της.

Η 23χρονη του ΟΚΑ Καβάλας έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 8.69, που σημείωσε φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Είχε κατακτήσει στο ΣΕΦ το χάλκινο μετάλλιο. Ατομικό έκανε το 2021 και στα 100μ. εμπόδια με 14.11 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

 

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο