Η Αναστασία Καρβουνά είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα στα 400μ. εμπόδια. Πέρσι ξεχώρισε με τη νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο.

Η Αναστασία Καρβουνά έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια 62.10. Το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 είναι 61.00.

Η Αναστασία Καρβουνά είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα στα 400μ. εμπόδια. Πέρσι ξεχώρισε με τη νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο.

Η νεαρή αθλήτρια προετοιμάζεται αυτή την εποχή, έχοντας υψηλούς στόχους. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά παράλληλα διαβάζει για να δώσει πανελλήνιες. Η 18χρονη είναι στη Γ’ Λυκείου και έχει επιλέξει τη θεωρητική κατεύθυνση.

«Σίγουρα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Αναστασία. Είναι στη Γ’ Λυκείου και έχει διαβάσματα για την προετοιμασία της για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και ως τώρα όλα πάνε καλά», λέει στο Sportime ο προπονητής της Νίκος Παπουτσάκης.

Η Αναστασία Καρβουνά με τον προπονητή της Νίκο Παπουτσάκη

«Μόλις πέρσι ουσιαστικά ξεκινήσαμε τα εμπόδια με την Αναστασία. Πιο πριν ασχολούνταν με τις τένις, αλλά φάνηκε το ταλέντο της στον στίβο. Είχε τρέξει μια κούρσα στα 300μ. σε 41.30 με δύο μήνες προπόνησης. Ο πρώτος στόχος φέτος είναι να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ. Πιστεύω ότι το όριο (61.00) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι είναι εφικτός για την Αναστασία. Από εκεί και πέρα μακροπρόθεσμα θα δουλέψουμε για την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του 2023», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής.

Η Αναστασία Καρβουνά, που ανήκει στον ΓΟ Περιστερίου Γ. Παλάσκα, πέρσι είχε κερδίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο. Είχε επικρατήσει σε 62.10 που είναι και ατομικό της ρεκόρ. Είναι η 10η επίδοση στην Ελλάδα για το 2021. Επίσης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 στην Πάτρα.

Δείτε τη νίκη της Αναστασία Καρβουνά στα 400μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Κ18 στο Βόλο

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο