ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Κλείνει στις 14:00 ο Άγιος Κοσμάς- Μέχρι και την Τετάρτη το πρωί

Η Διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά ενημέρωσε και τον ΣΕΓΑΣ πως λόγω του χιονιά το προπονητήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Τετάρτη το πρωί.
Στίβος: Κλείνει στις 14:00 ο Άγιος Κοσμάς- Μέχρι και την Τετάρτη το πρωί

Ο Άγιος Κοσμάς θα κλείσει στις 14:00 λόγω του χιονιά. Η Διοίκηση ενημέρωσε πως πρόκειται να κλείσει η εγκατάσταση μέχρι την Τετάρτη το πρωί.

Ενημερώθηκε και ο ΣΕΓΑΣ ότι θα κλείσει το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και κατ’ επέκταση το προπονητήριο που γυμνάζονται οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Ο υπεύθυνος του κέντρου Γιώργος Οικονομίδης ήδη έχει ενημερώσει και αθλητές, προπονητές. Κάποιοι πρόλαβαν και έκαναν πρωινή προπόνηση. Πάντως, η χιονόπτωση είναι έντονη και αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε τη Διοίκηση να πάρει αυτή την απόφαση. Η εγκατάσταση θα είναι κλειστή μέχρι και την Τετάρτη το πρωί. Θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση με την κακοκαιρία «Ελπίς» και θα αποφασιστεί αν θα επαναλειτουργήσει πάλι ή θα παραμείνει κλειστή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Κλείνει στις 14:00 ο Άγιος Κοσμάς- Μέχρι και την Τετάρτη το πρωί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.