Στον ΣΕΓΑΣ οι τεχνικοί περιμένουν την έγκριση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τη ΓΓΑ, προκειμένου να προχωρήσουν στον προγραμματισμό αγώνων.

Προγραμματίζονται τρεις ημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στον Άγιο Κοσμά και στους Αμπελόκηπους 29 Ιανουαρίου και 5 και 12 Φεβρουαρίου.

Στον ΣΕΓΑΣ οι τεχνικοί περιμένουν την έγκριση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τη ΓΓΑ, προκειμένου να προχωρήσουν στον προγραμματισμό αγώνων.

Οι προπονητές με τους αθλητές συνεχίζουν τις προπονήσεις τους. Περιμένουν όμως να μπουν και σε αγώνες. Όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης. Οι ημερίδες είναι πολύ σημαντικές για την προετοιμασία. Όμως η έγκριση του υγειονομικού πρωτοκόλλου αναμένεται από τη ΓΓΑ. Φυσικά, δυσκολεύονται και οι άνθρωποι της ΓΓΑ. Τα λάθη του κρατικού μηχανισμού είναι πολλά.

Από τον ΣΕΓΑΣ έχει σταλεί το πρωτόκολλο για τους αγώνες, που είναι πιο αυστηρό και αναμένεται η έγκριση. Έχουν προγραμματιστεί ημερίδες. Η καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει σε μετάθεση κατά μία εβδομάδα. Με την προϋπόθεση φυσικά πως θα δοθεί το «πράσινο φως». Κάτι όμως που είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει αγωνιστική δράση για τους αθλητές τη χειμερινή περίοδο.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ θέλει να διοργανώσεις τρεις ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και αντίστοιχα στην Αθήνα. Οι ημερομηνίες ήταν για τον Άγιο Κοσμά στις 22 Ιανουαρίου, 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου. Ίδιες ημερομηνίες ήταν και για το κλειστό στους Αμπελόκηπους. Όλες Σάββατο. Τώρα αναμένεται να πάνε για μία εβδομάδα αργότερα. Δηλαδή, 29 Ιανουαρίου, 5 και 12 Φεβρουαρίου.

Πάντως, θα πρέπει η ΓΓΑ να προχωρήσει γρήγορα στην έγκριση. Για να γίνει μια ημερίδα χρειάζεται μια σειρά από ενέργειες. Η προκήρυξή της, η άδεια από δήμο και περιφέρεια. Δεν γίνεται τελευταία στιγμή. Επίσης, θα πρέπει οι αθλητές και οι προπονητές να γνωρίζουν, για να μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Έτσι, όπως είναι η κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα οι περισσότεροι αθλητές πάλι θα… τρέχουν στη Σόφια. Στη γειτονική Βουλγαρία ήδη έχει προγραμματιστεί ημερίδα στις 22 Ιανουαρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο