ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Μέτριες εμφανίσεις οι Έλληνες στη Σόφια- Η Μαρία Στεφανοπούλου έκανε ατομικό στον κλειστό με 5,88μ.

Στο μίτινγκ στη Σόφια η Στεφανοπούλου έκανε 5,88μ. στο μήκος, η Φέρρα 55.03 στα 400μ. και ο Μαρτινάκης 7,15μ. στο μήκος. Ακυρώθηκαν Γάτου και Ξενικάκης.
Στίβος: Μέτριες εμφανίσεις οι Έλληνες στη Σόφια- Η Μαρία Στεφανοπούλου έκανε ατομικό στον κλειστό με 5,88μ.

Δεν πήγαν όπως θα ήθελαν στον πρώτο τους αγώνα οι Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στο μίτινγκ στη Σόφια. Καλύτερη ήταν η Μαρία Στεφανοπούλου.

Η Μαρία Στεφανοπούλου πήδηξε 5,88μ. στο μήκος και σημείωσε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό. Η άλτρια του Μάκη Πάντου είχε 5,65μ., ενώ στον ανοιχτό, που είναι και το απόλυτο ρεκόρ της έχει 6,20μ. Στον αγώνα πήρε τη δεύτερη θέση, πίσω από τη Βουλγάρα πρωταθλήτρια Μιλένα Μίτκοβα που πήδηξε 6,30μ. Στο μήκος μετείχε και η παραολυμπιονίκης Στέλλα Σμαραγδή που είχε καλύτερο άλμα στα 5,05μ.

Η Ανδριάνα Φέρρα στην πρώτη της κούρσα τη φετινή σεζόν στα 400μ. τερμάτισε σε 55.03. Ήταν πρώτη, ενώ πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι δυσκολεύτηκε λόγω των κλειστών στροφών.

Από την άλλη η Μαρία Γάτου έχασε την ευκαιρία να τρέξει δύο κούρσες στα 60μ. Ακυρώθηκε στα ημιτελικά.

Στο μήκος ανδρών ο Νίκος Ξενικάκης έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες. Ο Βασίλης Μαρτινάκης είχε καλύτερο άλμα στα 7,15μ. και ήταν δεύτερος στο μίτινγκ.

 

 

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.