Ο Παναγιώτης Τριβυζάς μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του φέτος στους αγώνες του κλειστού . Έκλεισε να τρέξει 60μ. στις 21 Γενάρη στη Λιόν.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα διεκδικήσει μέσω ράνκινγκ την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του φέτος στους αγώνες του κλειστού . Έκλεισε να τρέξει 60μ. στις 21 Γενάρη στη Λιόν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποιεί αυτή την εποχή την προετοιμασία του στον Άγιο Κοσμά.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Το γκρουπ έχει δέσει και πήγε πολύ καλά η προετοιμασία στο Βελιγράδι. Θέλω να ξεκινήσω από νωρίς αγώνες. Γι’ αυτό έκλεισα το μίτινγκ στη Λιόν. Θέλω και άλλους αγώνες στο εξωτερικό και είμαι σε αναζήτηση. Θα βοηθούσε πολύ πάντως, αν διοργανώνονταν αυτό το μήνα κάποιες ημερίδες στον Άγιο Κοσμά. Αν πάνε όλα καλά θα μπω και στις δύο ημερίδες που είναι προγραμματισμένες τον Φεβρουάριο στο ΣΕΦ. Επίσης, ο στόχος είναι να τρέξω καλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μέσα από τους αγώνες θα διεκδικήσω μια θέση στο ράνκινγκ που να μου δώσει τη δυνατότητα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι», δήλωσε στο Sportime ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ο σπρίντερ του Κώστα Βογιατζάκη, πήρε φέτος και μεταγραφή και από τον Ολυμπιακό πήγε στον Παναθηναϊκό. Θα αγωνιστεί μάλιστα, με τα χρώματα του «τριφυλλιού» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 26-27 Φλεβάρη.

Ο 34χρονος έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 6.68 από το 2018 και 21.35 στα 200μ. και πάλι το 2018. Στον ανοιχτό έχει 10.36 στα 100μ. και 20.58 στα 200μ. Φέτος δεν μπήκε στον κλειστό. Έκλεισε τη σεζόν με 10.52 στα 100μ. και 21.05 στα 200μ. που ήταν η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Δείτε και θυμηθείτε την νίκη του Παναγιώτη Τριβυζά στα 200μ. το 2020 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

 

 

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο