ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Ομόφωνα προς ψήφιση στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ η πρόταση της ΕΠΥΑ

Θα γίνει πρόταση στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ για τον νέο σχεδιασμό, το point system για αθλητές και προπονητές και τα όρια για διοργανώσεις Κ18 και Κ20.
Στίβος: Ομόφωνα προς ψήφιση στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ η πρόταση της ΕΠΥΑ

Ομόφωνα πάει προς ψήφιση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο η πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού. Για σχεδιασμό, point system και όρια.

Η ΕΠΥΑ μετά και τη συνεδρίαση της Παρασκευής προχώρησε στην οριστικοποίηση σημαντικών ζητημάτων. Αρχικά είχε συνεδριάσει την Παρασκευή. Έγιναν οι προτάσεις και οριστικοποιήθηκαν την Κυριακή.

Τα μέλη της Επιτροπής είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να καταθέσουν προτάσεις. Στο τέλος ψήφισαν ομόφωνα την τελική πρόταση που διαμορφώθηκε. Αφορά το νέο σχεδιασμό, το point system (αθλητές και προπονητές), τον εσωτερικό κανονισμό των εθνικών ομάδων, καθώς και τα κριτήρια για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων Κ20 και Κ18.

Οι προτάσεις της Επιτροπής θα κατατεθούν προς ψήφιση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Την Επιτροπή συντόνισε ο πρόεδρος της Γιώργος Γιατρουδάκης. Μετείχαν τα μέλη: Γιάννης Θεμελίδης, Ξένια Αργειτάκη, Νίκος Τσώνης, Χρήστος Μελέτογλου, Γιάννης Κουτσιώρας, Κώστας Γκατσιούδης, Ζωή Βαρέλη, Χρήστος Χρυσοστομίδης, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, Γιώργος Πομάσκι, Μαρία Μπελιμπασάκη, Δημήτρης Δαμασκηνός, Γιάννης Μυστακίδης, Λούλα Καρατζά και Στέφανος Ματάκης.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.