Στίβος- Πανελλήνιο 35χλμ βάδην: Αντωνοπούλου-Αδάμη πάνε Ριέτη!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Στίβος- Πανελλήνιο 35χλμ βάδην: Αντωνοπούλου-Αδάμη πάνε Ριέτη!


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών διεξάγεται σήμερα, Κυριακή (28/2) στην παραλία Μεγάρων στην περιοχή “Βαρέα.

Εκεί, συμμετέχουν, κορυφαίοι Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλήτριες,  σε έναν αγώνα που προσμετράτε στο ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Μάλιστα το πανελλήνιο πρωτάθλημα των 35χλμ βάδην και οι αντίστοιχοι αγώνες σε 20,10και 5 χλμ ξεκίνησαν ιδανικά.

Η Αναστασία Αντωνοπούλου,  επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση και πέτυχε από νωρίς στη σεζόν το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι στο Ριέτι. Η νεαρή διένυσε την απόσταση σε 24.28.32 επίδοση καλύτερη από το ατομικό της ρεκόρ.

Τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε η Άννα Αδάμη,  με 25.52.66, επίδοση επίσης καλύτερη από το 26.00 που είναι το όριο για την κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας. Κοντά στην ίδια διοργάνωση έδειξε πως είναι και η Χρυσάνθη Αρβανιτάκου, που τερμάτισε τρίτη σε 26.19.25.

Η Ζαφειρία Παπαδημητρίου,  αναδείχθηκε νικήτρια στα 10χλμ. βάδην με 52.35 και έδειξε πως στις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν θα κυνηγήσει στις επόμενες διοργανώσεις το όριο (52.00.00) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras