ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος-Πανελλήνιο κλειστού: Κυριάρχησαν Κοτίτσας-Γιαννοπούλου στα 800μ

ωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Χρήστος Κοτίτσας, κυριάρχησαν στα 800μ Ανδρών και γυναικών στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Εύκολη ημέρα είχαν στα 800μ ανδρών και γυναικών ο Χρήστος Κοτίτσας και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, όπου κέρδισαν τον φετινό πανελλήνιο τίτλο στην απόσταση. Στους άνδρες, ο Χρήστος Κοτίτσας Τερμάτισε σε 1.49.68 για να αφήσει πίσω του τον Εράντο...
Στίβος-Πανελλήνιο κλειστού: Κυριάρχησαν Κοτίτσας-Γιαννοπούλου στα 800μ

ωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Χρήστος Κοτίτσας, κυριάρχησαν στα 800μ Ανδρών και γυναικών στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Εύκολη ημέρα είχαν στα 800μ ανδρών και γυναικών ο Χρήστος Κοτίτσας και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, όπου κέρδισαν τον φετινό πανελλήνιο τίτλο στην απόσταση.

Στους άνδρες, ο Χρήστος Κοτίτσας Τερμάτισε σε 1.49.68 για να αφήσει πίσω του τον Εράντο Κεραμά που έκανε 1.52.50. Τρίτος ήταν ο Πέτρος Παπαϊωαννου με 1.54.96.

Στις Γυναίκες, η Γιαννοπούλου κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο στα 80μμ των γυναικών, τερματίζοντας σε 2.06.56, δεύτερη ήταν η Βασιλικήξ Τσετσέκα με 2.11.68 και τρίτη η Νικολέττα Κυνατίδου με 2.15.30.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.