ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος-Πανελλήνιο κλειστού: Μυριανθόπουλος και Βασιλείου οι καλύτεροι στον προκριματικό των 200μ!

Βασίλης Μυριανθόπουλος και Κορίνα Πολίτη ήταν οι καλύτεροι στον προκριματικό των 200μ στο πανελλήνιο κλειστού στίβου σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα. Πολύ δυνατά ξεκίνησε η δεύτερη μέρα του 35ου πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο στάδιο ειρήνης και φιλίας. Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος ήταν ο γρηγορότερος όλων στον προκριματικό στα 200μ των ανδρών αφού τερμάτισε...
Στίβος-Πανελλήνιο κλειστού: Μυριανθόπουλος και Βασιλείου  οι καλύτεροι στον προκριματικό των 200μ!

Βασίλης Μυριανθόπουλος και Κορίνα Πολίτη ήταν οι καλύτεροι στον προκριματικό των 200μ στο πανελλήνιο κλειστού στίβου σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε η δεύτερη μέρα του 35ου πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο στάδιο ειρήνης και φιλίας. Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος ήταν ο γρηγορότερος όλων στον προκριματικό στα 200μ των ανδρών αφού τερμάτισε στον εκπληκτικό χρόνο του 21.95. Μια επίδοση που είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή για τα δεδομένα του κλειστού στίβου. Πιο εντυπωσιακή όμως γίνεται αυτόματα η συγκεκριμένη επίδοση από την στιγμή που σημειώθηκε στον προκριματικό.

Αυτό γιατί, θεωρητικά στον τελικό ο Μυριανθόπουλος, πιθανόν να είναι ικανός  να κάνει μια ακόμα καλύτερη επίδοση. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως, να δούμε αν το απόγευμα θα γίνει μια ακόμα καλύτερη επίδοση από το 21.95. Δεύτερος ήταν ο Νίκος Εμπέογλου με 22.01. και τρίτος ο Σπύρος Δουκατέλης με 22.08.

Στις γυναίκες, η Ειρήνη Βασιλείου μετά τον τίτλο της χθες στα 400μ αποφάσισε να αγωνιστεί και στα 200μ. Μάλιστα,  ήταν η γρηγορότερη στον προκριματικό με 23.80, δείχνοντας πως δύσκολα θα έχει αντίπαλο και στον τελικό των 200μ το απόγευμα, ούσα έτοιμη να κάνει το ντάμπλ.

Δεύτερο καλύτερο χρόνο έκανε η Κορίνα Πολίτη με 24.39 και τρίτο η Κατερίνα Δαλάκα, στην επιστροφή της σε πανελλήνιο κλειστού στίβου με 24.41.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος-Πανελλήνιο κλειστού: Μυριανθόπουλος και Βασιλείου οι καλύτεροι στον προκριματικό των 200μ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.