ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Πλάνα καλύτερης λειτουργίας του ΟΑΚΑ στη συνάντηση τεχνικών και τομεαρχών του ΣΕΓΑΣ

Στη συνάντηση των τεχνικών Χρήστου Μελέτογλου και Στέφανου Ματάκη συζητήθηκε και οι προετοιμασίες και καμπ που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.
Ένα νέο πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία του προπονητικού κέντρου του ΟΑΚΑ συζητήθηκε στη συνάντηση των τεχνικών ΣΕΓΑΣ με τους τομεάρχες.

Ένα νέο πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία του προπονητικού κέντρου του ΟΑΚΑ συζητήθηκε στη συνάντηση των τεχνικών ΣΕΓΑΣ με τους τομεάρχες.

Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και ο υπεύθυνος αναπτυξιακών εθνικών ομάδων Στέφανος Ματάκης πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εκεί μίλησαν με τους τομεάρχες. Ταχυτήτων και εμποδίων Ιωάννα Σιώμου, αλμάτων Γιώργο Πομάσκι, ρίψεων Χρήστο Παπαδόπουλο, δρόμων Δημήτρη Θεοδωρίδη και συνθέτων Δέσποινα Πάκου.

Συζητήθηκαν τρόποι καλύτερης λειτουργίας του ΟΑΚΑ. Το Κ2 και το κλειστό προπονητήριο χρησιμοποιούν οι αθλητές της εθνικής ομάδας με τους προπονητές τους. Επίσης, έγινε συζήτηση για να είναι πιο λειτουργικό και για τους συλλόγους, καθώς κάποια σωματεία περιορίζονται στο χώρο.

Έγινε και μια καταγραφή προβλημάτων και έγινε κουβέντα για προσεχή καμπ που θα διοργανώσει ο ΣΕΓΑΣ, αλλά και προετοιμασίες.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ